ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
Αθήνα 22 Οκτωβρίου 2007
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι εξελίξεις στο Ασφαλιστικό συζητήθηκαν σε ειδική συνεδρίαση της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ - συμμετέχουν οι πρόεδροι όλων των Ενώσεων και προεδρεύει ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος.
Η Συντονιστική Επιτροπή επανέλαβε τις πάγιες αρχές της για την ενότητα και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων. Πιστεύει ότι οι διεκδικήσεις της αφορούν ένα Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης δημόσιο, ενιαίο, υποχρεωτικό, καθολικό που θα εξασφαλίζει την ισοτιμία όλων και την διαρκή βελτίωση των παροχών των ασφαλισμένων. Συνεπώς με κανένα τρόπο δεν θα επιτρέψουμε αλλαγές σε βάρος των εργαζομένων και πρέπει συσπειρωμένοι να αντιτάξουμε αγωνιστικά την δική μας πρόταση.
Επίσης αποφασίστηκε:
·Να γίνουν σχετικές εισηγήσεις από τους προέδρους ώστε τα ΔΣ να αποφασίσουν τους βασικούς άξονες και το διεκδικητικό πλαίσιο πάνω στο οποίο θα δρομολογηθούν συγκεκριμένες δράσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.
·Να οργανωθεί από την Συντονιστική Επιτροπή μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου συνδιάσκεψη όλων των κλάδων εργαζομένων στα ΜΜΕ με θέμα το Ασφαλιστικό με σκοπό να δημιουργηθεί ενιαίο μέτωπο αντιμετώπισης των όποιων κυβερνητικών και εργοδοτικών προθέσεων.
Η επόμενη έκτακτη συνάντηση της Συντονιστικής Επιτροπής ορίστηκε συγκληθεί με πρόσκληση του προέδρου της ΕΣΗΕΑ στις αμέσως επόμενες ημέρες.
 
 
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Posted on Tuesday, October 23, 2007 (Archive on Tuesday, October 30, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return