ΠΟΕΠΤΥΜ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 

24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ &
Συγκέντρωση στα Προπύλαια ώρα 11:00π.μ.
3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ 15:00 ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Αθήνα, 17 Δεκέμβρη 2007
Ανακοίνωση
Συνάδελφοι / -σες,
Δυναμώνουμε το ενωτικό μέτωπο της αντίστασης και της διεκδίκησης για να αποκρούσουμε με επιθετικό προσανατολισμό το σχεδιασμό της Κυβέρνησης – εργοδοτών για κοινωνικό, εργασιακό και ασφαλιστικό μεσαίωνα.
Οι ώρες είναι κρίσιμες.
Ο προσανατολισμός του αγώνα και τα χαρακτηριστικά που θα πάρει το επόμενο διάστημα αλλά και η μαζικοποίηση του θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την έκβαση της αναμέτρησης. Τα πρόσωπα στην κυβέρνηση μπορεί να αλλάζουν αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, καθόσον παραμένουν σταθερές και αμετακίνητες οι θέσεις της κυβέρνησης, εμμένοντας στην αδιαλλαξία και τους προσχηματικούς διαλόγους.
Η κοινωνία αντεπιτίθεται…
Απαιτεί, όχι μόνο ικανοποιητικές συντάξεις και παροχές, όχι μόνο μείωση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης αλλά και δημόσια υγεία και πρόνοια στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας.
Οι χιλιάδες εργαζόμενοι – συνταξιούχοι στα ΜΜΕ απαιτούν μία ενιαία συνδικαλιστική εκπροσώπηση με τη δημιουργία συνδικάτου τύπου & ΜΜΕ και ένα ενιαίο Ταμείο για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ με αυτοδιοίκηση, αυτοδιαχείριση και αυτονομία. Η ασφάλιση – πρόνοια είναι κοινωνικό αγαθό.
Δεν θέλουμε τίποτα περισσότερο.
Δεν θέλουμε τίποτα λιγότερο.
 
ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ!
 
Ο αγώνας συνεχίζεται
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Tuesday, December 18, 2007 (Archive on Tuesday, December 25, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return