ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ 24ΩΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2008
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αντιδρώντας στην αδιαλλαξία της κυβέρνησης που παρά την αντίδραση των εργαζομένων, δεν αποσύρει το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, αποφάσισε την επέκταση της 24ώρης απεργίας διαμαρτυρίας όλων των διοικητικών υπαλλήλων πού εργάζονται στα κανάλια και στα ραδιόφωνακαι για τηνΠέμπτη 20 Μαρτίου από τις 6 π.μ. της έως τις 6 π.μ. της Παρασκευής 21 Μαρτίου 2008.
Καταγγέλλουμε την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, που στερούμενη κοινωνικής ευαισθησίας, εκθεμελιώνει το ασφαλιστικό σύστημα, υφαρπάζει αποθεματικά με το πρόσχημα ομαδοποιήσεων-ενοποιήσεων, ισοπεδώνει κατακτήσεις, ανατρέπει δικαιώματα, μειώνει συντάξεις, αυξάνει όρια ηλικίας και επιδίδεται σε μια πρωτοφανή επέλαση σε βάρος των κεκτημένων των ασφαλισμένων εργαζομένων και συνταξιούχων.
 
Συνάδελφοι,
-Τα ταμεία μας καταληστεύονται
-Οι συντάξεις μειώνονται.
-Τα όρια συνταξιοδότησης αυξάνονται.
-Η προστασία της μητρότητας καταργείται.
-Το δημόσιο ασφαλιστικό σύστημα υπονομεύεται.
 
 
Όλοι μαζί δυναμικά, για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών και εργασιακών μας δικαιωμάτων ,ενάντια σε κάθε κυβερνητική και εργοδοτική επιβουλή.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Tuesday, March 18, 2008 (Archive on Tuesday, March 25, 2008)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return