24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αθήνα, 25 Ιουνίου 2010
24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΡΙΤΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010
(ΑΠΟ 6:00 ΤΟ ΠΡΩΙ – 6:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ)
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε ομόφωνα να κηρύξει 24ωρη απεργία την Τρίτη, 29 Ιουνίου, αντιδρώντας μαζί με όλα τα εργατικά συνδικάτα της χώρας στην απειλή για τα ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Καλεί όλους τους συναδέλφους διοικητικούς υπαλλήλους (μέλη και μη μέλη), πού εργάζονται στις Ημερήσιες και Εβδομαδιαίες εφημερίδες, στα κανάλια, στα ραδιόφωνα, στο ΑΠΕ, στις Ενώσεις και στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. να συμμετάσχουν μαχητικά και μαζικά στην 24ωρη απεργία, την Τρίτη 29 Ιουνίου 2010.
Απαιτεί να αποσυρθεί το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που καταπατά τα δικαιώματα και τις προσδοκίες των ασφαλισμένων.
Απορρίπτει κάθε σχέδιο που οδηγεί σε αύξηση των ορίων ηλικίας, μείωση των συντάξεων και περιορισμό των κατακτήσεων στην περίθαλψη.
Συνάδελφοι,
Για να μην πληρώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι την κρίση, όπως σχεδιάζουν οι εργοδότες, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Δ.Ν.Τ. με την σύμφωνη γνώμη του πολιτικού συστήματος, είναι αναγκαίο να αντιμετωπίσουμε με μαζικούς αγώνες και με αποφασιστικότητα κάθε σχετική μεθόδευση, απαιτώντας μια διαφορετική οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική, που δεν έχει αυτοσκοπό την επιστροφή σε εργασιακό Μεσαίωνα.
Δεν συναινούμε σε μέτρα εναντίον μας.
 
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί τους διοικητικούς υπαλλήλους να συμμετάσχουν στα εργατικά συλλαλητήρια της Τρίτης, 29 Ιουνίου 2010.
 
Όλοι μαζί,
σε μια δυναμική αγωνιστική διαδήλωση, για να αντισταθούμε στα αντεργατικά και αντιασφαλιστικά μέτρα που η κυβέρνηση επιχειρεί να εφαρμόσει ενάντια σε εργαζόμενους και συνταξιούχους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α.

Posted on Sunday, June 27, 2010 (Archive on Sunday, July 4, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return