ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ

 

Αθήνα 16 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. μπροστά στην άκαμπτη και αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας, κηρύσσει 24ωρη απεργία σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ, από 6.00 π.μ. της Πέμπτης 17 Μαρτίου έως 6.00 π.μ. της Παρασκευής 18 Μαρτίου 2011, μαζί με τις συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και τις Ενώσεις της Συντονιστικής Επιτροπής των Συνεργαζομένων Ενώσεων στα ΜΜΕ,
ΖΗΤΩΝΤΑΣ
·Την άμεση υπογραφή Σ.Σ.Ε. και τη δέσμευση για αποφυγή κάθε τακτικής που αποσκοπεί στην αποδόμηση των Σ.Σ.Ε.
·Την ακύρωση των ατομικών «συμφωνητικών» που υπογράφονται με εκβιαστικές τακτικές και καταργούν ασφαλιστικές και εργασιακές κατακτήσεις μέσα σε ένα κλίμα ακρίβειας, απολύσεων και καταπάτησης θεμελιωδών δικαιωμάτων για μια ποιοτική ζωή με ανθρώπινους όρους.
·Την προστασία των θέσεων εργασίας και το σταμάτημα των μαζικών απολύσεων και των μεθοδεύσεων για «εκ περιτροπής» εργασία.
·Τη λήψη από την Κυβέρνηση ουσιαστικών μέτρων προστασίας για τους ανέργους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν, στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση και στην Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στα ΜΜΕ, την ημέρα της απεργίας και ώρα 11πμ, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2).
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, March 16, 2011 (Archive on Wednesday, March 23, 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return