ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

 

Αθήνα 26 Απριλίου 2011
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την Τρίτη 17 Μαΐου 2011 στις 2 η ώρα το μεσημέρι καλούμαστε από το απερχόμενο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, με βασικό θέμα την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εμείς τα μέλη της δεύτερης μεγαλύτερης Ένωσης πρέπει να είμαστε εκεί και με την ενεργό συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε μαζί με τις άλλες Ενώσεις τις αποφάσεις, που θα αποτελέσουν το γνώμονα για την περαιτέρω πορεία του Ασφαλιστικού μας Ταμείου και να βοηθήσουμε στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν το Ταμείο μας.
 
Συνάδελφοι,
Η δυναμική παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ είναι αυτή που χαρακτηρίζει το Ταμείο μας ως αυτοδιοικούμενο, για την υπεράσπιση του οποίου δεν αρκούν μόνο οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις όταν προκύπτει πρόβλημα αλλά και η συμμετοχή μας στις καταστατικές διαδικασίες που όρισαν οι παλαιότεροι συνάδελφοί μας, οι οποίοι με αγώνες και μόχθο ίδρυσαν το Ασφαλιστικό μας Ταμείο.
Σήμερα, που το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται, αντιμέτωπο με την παγκόσμια οικονομική κρίση, προσπαθώντας να βάλει φρένο στην επίθεση της εργοδοσίας, που θέλει την κρίση να την πληρώσουν οι εργαζόμενοι με την ελαστικοποίηση της απασχόλησης, την μείωση των μισθών και καταστρατήγηση των εργατικών δικαιωμάτων, σήμερα, που η νομική μορφή του Ταμείου μας και ο βασικός του πόρος, το Αγγελιόσημο, πλήττονται από εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς εχθρούς, επιβάλλεται να δώσουμε όλοι δυναμικό «παρών» στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ την Τρίτη, 17 ΜΑΪΟΥ και ώρα 2 μ.μ., στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 42).
Με τη συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες της 25ης και 26ης Μαΐου 2011, θα κάνουμε τον ΕΔΟΕΑΠ ένα αντιπροσωπευτικό, σύγχρονο και ισχυρό Ασφαλιστικό Ταμείο.
 
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας

Posted on Tuesday, April 26, 2011 (Archive on Tuesday, May 3, 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return