ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

 

Α.Π. 438
Προς τον Πρόεδρο του ΕΔΟΕΑΠ
κ. Βασίλη Καζάκο
Και τα μέλη του Δ.Σ
ΑΘΗΝΑ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2005

Κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητοί συνάδελφοι
Τις τελευταίες ημέρες, εκτός απο τα δημοσιεύματα στον Τύπο, το μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ κα Ελένη Σπανοπούλου έστειλε επιστολή σε όλα τα μέλη της ΕΠΗΕΑ. προκαλώντας αναστάτωση, ανησυχία και προβληματισμό θέτοντας πολλά ερωτήματα, τα οποία έχουν σχέση με τα θέματα, που θίγει με την επιστολή της στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει «για παιχνίδια χρήματος, εξουσίας και αδιαφάνειας στον ΕΔΟΕΑΠ», υπονοώντας ότι κάποια δισεκατομμύρια που παίχθηκαν και χάθηκαν στο χρηματιστήριο ίσως πέρασαν μέσα από την χρηματιστηριακή στην οποία συμμετείχε ο Ταμίας του ΕΔΟΕΑΠ κ Κων/νος Ι. Νικόλτσιος, επίσης υπονοεί αδιαφάνεια στην αγορά του κτιρίου και στη μηχανοργάνωση?
Η ανησυχία των μελών έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει πάρει ακόμη σαφή θέση για την αποκατάσταση της αλήθειας, σε μια περίοδο μάλιστα που τα ασφαλιστικά μας ταμεία βάλλονται ποικιλοτρόπως.
Απευθυνόμαστε σε σας κύριε Πρόεδρε, ως τον πλέον αρμόδιο και με το αναμφισβήτητο κύρος που διαθέτετε και σας ζητάμε να ενημερώσετε τους ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ αποκαθιστώντας την αλήθεια.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΡΩΤΟΛΑΤΗΣ
 


Posted on Monday, April 18, 2005 (Archive on Monday, April 25, 2005)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return