Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΚΕΡΔΟΣ"
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΚΕΡΔΟΣ"

 ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ & ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ κηρύσσουν 24ωρη απεργία, από τις 17.00 σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου έως τις 17.00 αύριο Τρίτη 30 Ιουλίου, στην εφημερίδα «Κέρδος» μετά την αντεργατική και αήθη συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία απέλυσε τους συναδέλφους Αντώνη Ξυδούς, Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου και Δάφνη Πετρίδη, επειδή δεν υπόγραψαν τις ατομικές συμβάσεις που προσπάθησε να τους επιβάλει με νέα μείωση των αποδοχών τους έως 40%.

Η εργοδοσία του «ΚΕΡΔΟΥΣ», που εξακολουθεί να οφείλει στους συναδέλφους δεδουλευμένες αποδοχές τριών και πλέον μηνών, καθώς και τα επιδόματα που αυθαιρέτως περιέκοψε από τις αποδοχές τους, συνεχίζει τις παρανομίες. Παρά τις συστάσεις του ΣΕΠΕ και του Υπουργείου Εργασίας για εφαρμογή των νομίμων, επανήλθε προσπαθώντας να επιβάλει στους συναδέλφους τις μειώσεις αποδοχών που ζητεί μέσω νέων ατομικών συμβάσεων εργασίας. Ήδη, η ΕΣΗΕΑ προσέφυγε εκ νέου στο ΣΕΠΕ για την καταχρηστική αυτή ενέργεια της εργοδοσίας, η οποία με την απειλή της απόλυσης προσπαθεί να εκβιάσει τους συναδέλφους.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων καλούν την εργοδοσία να ανακαλέσει τις τρεις απολύσεις, να συμμορφωθεί με την κείμενη νομοθεσία την οποία παραβιάζει διαρκώς και να καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων.

Δηλώνουμε δε προς όλους ότι δεν θα ανεχθούμε αυτή την τρομοκρατία και θα σταθούμε στο πλευρό όλων των συναδέλφων.

Οι εργαζόμενοι θα έχουν νέα συνέλευση αύριο, Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, στη 1 το μεσημέρι στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ (3ος όροφος).

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Posted on Monday, July 29, 2013 (Archive on Monday, August 5, 2013)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.