Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ FLASH KAI FLASH.GR
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ FLASH KAI FLASH.GR

14 Δεκεμβρίου 2005

Η πολύμηνη ταλαιπωρία των εργαζομένων στον Ρ/Σ FLASH και στην ιστοσελίδα FLASH.GR συνεχίζεται και η ασυδοσία της εργοδοσίας «κληροδοτείται» από παλαιά σε νέα ιδιοκτησία.
Δύο βδομάδες μετά την ανακοίνωση ότι ο ραδιοσταθμός και η ιστοσελίδα μεταβιβάστηκαν στον κ. Σωκράτη Κόκκαλη, οι Διοικητικοί Υπάλληλοι των δύο μέσων παραμένουν απλήρωτοι για του μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο, ενώ εκπνέει και η εκ του νόμου προθεσμία καταβολής του δώρου Χριστουγέννων. Σε ανάλογη κατάσταση βρίσκονται και οι συνάδελφοί μας τεχνικοί και δημοσιογράφοι.
Ο νέος ιδιοκτήτης του FLASH κ. Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει δώσει ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος εκπρόσωπός του σαφές στίγμα για το πότε σκοπεύει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ και οι άλλες Ενώσεις ( και ΕΣΗΕΑ ΕΤΕΡ) πραγματοποιούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 24ωρη απεργία στον FLASH και στην ιστοσελίδα FLASH.GR (από τις 06:00 π.μ. της 16ης Δεκεμβρίου έως τις 06:00 π.μ. της 17ης Δεκεμβρίου), εξαντλώντας και τα τελευταία περιθώρια ανοχής.
Οι Ενώσεις απαιτούν από τον ιδιοκτήτη των δύο μέσων κ. Σωκράτη Κόκκαλη να καταβάλει άμεσα όλα τα δεδουλευμένα σε όλους τους εργαζόμενους και επιτέλους να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του για τη νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του Ραδιοσταθμού και της ιστοσελίδας.


Posted on Wednesday, December 14, 2005 (Archive on Wednesday, December 21, 2005)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.