Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
ΝΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΕ TV ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

Αθήνα, 16 Ιουνίου 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. ανακοινώνει τη νέα προσφορά του ΟΤΕ TV για τα μέλη των δημοσιογραφικών ενώσεων, η οποία θα αρχίσει να ισχύει από τις 20 Αυγούστου 2015. Συγκεκριμένα:

Η ειδική τιμή του πλήρους πακέτου (Full pack) ΟΤΕ TV για τα μέλη μας διαμορφώνεται σε 16,90€ το μήνα με τη δυνατότητα δωρεάν απόκτησης, απ’ όλους τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές, του αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR), που επιτρέπει τη χρήση της υπηρεσίας Εγγραφής Προγραμμάτων & Pause TV.
• Οι συνάδελφοι, που είναι συνδρομητές OTE TV μέσω δορυφόρου μπορούν, από τις 20/8/2015, να ζητήσουν την αντικατάσταση του αποκωδικοποιητή τους με αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR).
• Οι συνάδελφοι που ήδη έχουν αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR), η χρέωση για τον εν λόγω αποκωδικοποιητή θα αλλάξει από τις 20 Αυγούστου αυτόματα σε δωρεάν.
• Οι συνάδελφοι που έχουν σήμερα OTE TV μέσω Ευρυζωνικής Σύνδεσης, μπορούν χωρίς χρέωση (δωρεάν εγκατάσταση και δορυφορική κεραία) να μετατρέψουν τη συνδρομή τους σε ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου με αποκωδικοποιητή με σκληρό δίσκο (PVR).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβαθμισμένη προσφορά του OTE TV καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στο 13888.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

    


Posted on Tuesday, June 16, 2015 (Archive on Tuesday, June 23, 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.