Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΕΠΗΕΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ
Η ΕΠΗΕΑ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟ

Αθήνα, 10 Δεκεμβρίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ε.Π.Η.Ε.Α. δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και την μαχητική συμπαράταξή της με τον ιδρυτή και πρώην Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ Δημήτρη Καμαρινόπουλο, που διώκεται για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της Ε.Τ.Ε.Ρ την 11η και την 14η Ιουλίου 2011, σχετικά με τις τότε κινητοποιήσεις των εργαζομένων τεχνικών στον ραδιοσταθμό Flash 96. Η δίωξη στον συνάδελφο Δημήτρη Καμαρινόπουλο ασκείται κατόπιν εγκλήσεως της εταιρείας Flash ΑΕ και του από το 2012 «εξαφανισμένου» ιδιοκτήτη της Π. Κυριακίδη, ο οποίος φυγοδικεί βαρυνόμενος με κατηγορίες για σοβαρότατες παραβιάσεις του Ποινικού Κώδικα και επιπλέον οφείλει στον «κατηγορούμενο» ποσό άνω των 100.000 ευρώ από δεδουλευμένα και αποζημιώσεις, για το μέγιστο μέρος των οποίων έχουν τελεσίδικα αποφανθεί τα ελληνικά δικαστήρια.

Από τα παραπάνω γίνεται φανερό ότι η δίωξη του συναδέλφου Δημήτρη Καμαρινόπουλου ξεπερνά και αυτά τα όρια της εργοδοτικής ασυδοσίας που οργίασε τα τελευταία χρόνια στη χώρα. Η απάντηση εργαζομένων, ενώσεων και σωματείων από το χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ και όχι μόνο, πρέπει να είναι-και θα είναι- αποστομωτική.

Η υπόθεση του ιδρυτή και πρώην Προέδρου της Ε.Τ.Ε.Ρ εκδικάζεται την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 9.00πμ από το Η’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Και αυτή η εργοδοτική μεθόδευση για την υπονόμευση  και την ποινικοποίηση της ελεύθερης συνδικαλιστικής δράσης θα πέσει στο κενό.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 


Posted on Thursday, December 10, 2015 (Archive on Thursday, December 17, 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.