Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ, 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ εκφράζει την πλήρη αντίθεση του στην αποδόμηση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης που επιφυλλάσσουν για τον ελληνικό λαό οι πρόσφατες προτάσεις της κυβέρνησης οι οποίες δεν συνιστούν, όπως αυτή ισχυρίζεται, ασφαλιστική μεταρρύθμιση, που θα σώσει την κοινωνική ασφάλιση, αλλά νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.

Για όλες τις κατηγορίες ασφαλισμένων και συνταξιούχων, σημερινών και μελλοντικών, θεσπίζονται ενιαίοι κανόνες, προσαρμοσμένοι στους δημοσιονομικούς στόχους της Κυβέρνησης, γεγονός που σημαίνει νέες μειώσεις σε παροχές και συντάξεις για όλους, δηλαδή ενοποίηση και εξίσωση στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Το Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στο παλλαϊκό συλλαλητήριο του Σαββάτου, 16 Ιανουαρίου 2016, και στη συγκέντρωση, που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ομονοίας, που συνδιοργανώνουν ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΕ, μαζί με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ με τη μαζική συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο, θα δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης και θα ακυρώσουμε τα σχέδια πλήρους διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα δημοσιογραφικά Ταμεία και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι αδιαπραγμάτευτη ζώνη ανεξαρτησίας και διασφάλισης για την ελευθερία της έκφρασης, τις ΣΣΕ και το δικαίωμα της κοινής γνώμης για υπεύθυνη ενημέρωση.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Friday, January 15, 2016 (Archive on Friday, January 22, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.