Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
MEGA CHANNEL: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ
MEGA CHANNEL: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

 MEGA CHANNEL: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ είναι για άλλη μία φορά στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τα δεδουλευμένα τεσσάρων μηνών που οι Διοικητικοί Yπάλληλοι του Τηλεοπτικού Σταθμού MEGA CHANNEL διεκδικούσαν με ένδικα μέσα, έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Συγκεκριμένα, η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΗΕΑ, εκτελώντας δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που επιδίκασαν μισθούς τεσσάρων μηνών για το έτος 2017, κατόρθωσε να κατάσχει το ποσό του 1.000.000€ και να το αποδώσει σε 140 συναδέλφους μας, σε εξόφληση των ανωτέρω δεδουλευμένων τους.

 Το αποτέλεσμα αυτό, οφείλεται αφενός στην επιμονή, την μεθοδικότητα και την αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα των Nομικών μας Συμβούλων και αφετέρου στην εμπιστοσύνη με την οποία τους περιβάλουν οι συνάδερφοί μας, οι οποίοι επέδειξαν αφάνταστη υπομονή μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας των συναδέλφων μας θα συνεχιστεί με την ίδια αποφασιστικότητα, ώστε να επιτευχθούν οι δυο βασικοί μας στόχοι, ήτοι η εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους και η διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.

 Καλούμε τέλος τους μετόχους του  MEGA CHANNEL να αναλάβουν τις ευθύνες τους χρηματοδοτώντας την επιχείρησή τους και τις τράπεζες, οι οποίες με απερίσκεπτο τρόπο οδήγησαν σε οικονομική ασφυξία το κανάλι, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συνεργαστούν για την επίτευξη μίας συμφωνίας, βιώσιμης για το MEGA και επωφελούς για τους εργαζομένους του και τον πλουραλισμό στην ενημέρωση.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Monday, September 18, 2017 (Archive on Monday, September 25, 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.