Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ
ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΟΙ 12 ΑΘΛΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

 

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

           

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ εξασφάλισε αποκλειστικά για τα παιδιά των μελών της ΕΠΗΕΑ, μια δωρεάν ξενάγηση στο θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι».

            Οι βραβευμένες ομάδες Dream Workers  και Eksagon Exhibitions, οι δημιουργοί  του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας», των «Μυστικών Κόσμων του Ευγένιου Τριβιζά», των γιγαντιαίων «Δεινόσαυρων» και της «Οδύσσειας» παρουσιάζουν στην Αθήνα, από  τις 15 Οκτωβρίου 2019 ως τις 29 Φεβρουαρίου 2020, το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι»,  στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μόλις 150 μέτρα από τη στάση του Μετρό (Ανθούπολη). 

            Για πρώτη φορά, σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνεται η ευκαιρία μιας μοναδικής ξενάγησης σε ένα θεματοποιημένο περιβάλλον μιας άλλης εποχής. Τρισδιάστατα ρομποτικά εκθέματα, με κίνηση και ήχο  παντρεύουν τον μύθο με την ψυχή, τους ήρωες και τα τέρατα με την τεχνολογία και τη γνώση με την ψυχαγωγία. 

            Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν βιωματικά, με τη βοήθεια «ξεναγών» και ερμηνευτών, σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο χρόνο και στο χώρο. Η επίσκεψη στο θεματικό πάρκο αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για «γνωριμία» με τον συναρπαστικό κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, τους 12 θεούς του Ολύμπου, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.

            Τη δική του «πινελιά» στο πάρκο βάζει ο αγαπημένος Γιάννης Σερβετάς, δίνοντας στην ξενάγηση την απαραίτητη δόση γέλιου!

            Η ξενάγηση, για τα παιδιά των μελών της ΕΠΗΕΑ, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019, από τις 18.00 έως τις 21.00. Για τη διευκόλυνσή σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε συμμετοχή, έως την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019, στέλνοντας email στο: epiea@otenet.gr, αναφέροντας τον αριθμό ενηλίκων καθώς και τoν αριθμό των παιδιών που θα την παρακολουθήσουν.

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Thursday, October 17, 2019 (Archive on Thursday, October 24, 2019)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.