Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ
Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Αθήνα 15 Μαρτίου 2022

  

Η  Ν Ε Α  Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η  Τ Η Σ   Ε.Π.Η.Ε.Α. 

            Συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη συνεδρίασή του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ  που ψηφίστηκε στις Εκλογές του Φεβρουαρίου, όπου η  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και κατέλαβε 8 έδρες στο Δ.Σ. και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ  κατέλαβε 3 έδρες.

            Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας εκλέχτηκαν εκ νέου ο Μάρκος Γκανάς, ο Δημήτρης Πίππας και ο Δημήτρης Τόλης. Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Σοφρώνης, Αναπλ. Γραμματέας η Μαρία Διαμαντάκη  και Αναπλ. Ταμίας η Λαμπρινή Σχορτσιανίτη. Μέλη του Δ.Σ. ο Πέτρος Ζώτος, ο Δημήτρης Αγγελίνας,  ο Στράτος Κουτσοβίλης, ο Γιώργος Λιαγκάκης και ο Δημήτρης Κούκος.

            Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη της ΕΠΗΕΑ για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία όπως και την εμπιστοσύνη στο σωματείο τους, συναισθανόμενο δε το μέγεθος της ευθύνης του, καλεί όλα τα μέλη να σταθούν δίπλα στη Διοίκηση, μέχρι την τελική νίκη στον πόλεμο που δέχονται εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από κυβέρνηση και εργοδοσία, που στοχεύουν στην πλήρη κατάργηση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.

 

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ 

  


Posted on Tuesday, March 15, 2022 (Archive on Tuesday, March 22, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.