Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΣΤΗ "ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

 

 Έκπληκτοι οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα “H ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ”, το “www.naftemporiki.gr” και “www.clickatlife.gr” πληροφορηθήκαμε πως οι δυο από τις τρεις πρώην ιδιοκτήτριες της ιστορικής εφημερίδας, κυρίες Αγγέλα και Ειρήνη Αθανασιάδη ζητούν με δικαστική προσφυγή να τους επιστραφούν τα δεδουλευμένα και οι αποζημιώσεις που λάβαμε, με την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ειδικής διαχείρισης. Εκεί που μας χρωστούσαν μας παίρνουν και το βόδι.

 Οι κυρίες Αθανασιάδη που επί χρόνια δοκίμασαν τις αντοχές των εργαζομένων, οι οποίοι παρέμεναν επί μήνες απλήρωτοι, και οδήγησαν την ιστορική εφημερίδα σε ναυάγιο, ζητούν τώρα και τα ρέστα.

 Ζητάμε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ να παρέμβει άμεσα και να καταδικάσει απερίφραστα τη στάση των πρώην ιδιοκτητριών, που βάζει σε νέα ψυχοσωματική δοκιμασία τους εργαζόμενους, την ώρα που άνοιξαν πανιά για την αναγέννηση της «Ναυτεμπορικής».

 Οι εργαζόμενοι που επί μήνες κρατήσαμε εν λειτουργεία την ιστορική εφημερίδα, χωρίς να χαθεί ούτε μία ημέρα από την έκδοση της, εγκαλούμαστε από την πρώην εργοδοσία να πληρώσουμε εμείς τη δική της χασούρα, ενώ η ίδια φέρει αποκλειστικά την ευθύνη.

 Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ», το «www.naftemporiki.gr» και το «www.clickatlife.gr» 


Posted on Wednesday, May 25, 2022 (Archive on Wednesday, June 1, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.