Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ PLANET
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ PLANET

28 Ιουλίου 2006


ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του Τμήματος Εφέσεων του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία για μία ακόμη φορά δικαιώνονται οι εργαζόμενοι στον ραδιοφωνικό σταθμό PLANET 99.5, καταγγέλλει:
1. το καθεστώς ομηρίας που έχουν δημιουργήσει οι μεθοδεύσεις των φερόμενων ως ιδιοκτητών Αθ. Παύλοβιτς και Γ. Πολυχρονίου και η αδιαφορία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης και του Υπουργείου Επικρατείας να παρέμβουν. Μάλιστα το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης είχε δεσμευθεί να εξετάσει εκ νέου το θέμα χωρίς όμως να έχει υπάρξει από τότε καμία εξέλιξη.
2. το γεγονός ότι συνεχίζεται ανενόχλητη η εκπομπή του παράνομου μουσικού προγράμματος στην συχνότητα των 99.5 μεγακύκλων. Θυμίζουμε ότι ο PLANET 99.5 λειτουργεί παραβιάζοντας τόσο την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία επειδή αποκλίνει σαφώς από τους όρους της αρχικής του αδειοδότησης, όσο και την εργατική νομοθεσία, επειδή οφείλει στους εργαζόμενους την μισθοδοσία τους από τον Αύγουστο του 2004, οπότε αναιτιολόγητα σταμάτησε την καταβολή των δεδουλευμένων.
Η πρόσφατη απόφαση του Εφετείου, καταδικάζει την εργοδοσία για την μεταξύ άλλων μη καταβολή των οφειλόμενων δεδουλευμένων καθώς και τις μεθοδεύσεις της να εκδιωχθούν οι εργαζομένων στον ραδιοσταθμό με στόχο την εκπομπή ενός προγράμματος χαμηλού κόστους και ποιότητας με ελάχιστο προσωπικό.
Η Συντονιστική Επιτροπή θα προστατέψει με κάθε τρόπο τα δικαιώματα των εργαζομένων. Καλεί τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν αμέσως εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία και την εργοδοσία να συμμορφωθεί με τις δικαστικές αποφάσεις καταβάλλοντας στους εργαζόμενους του ραδιοσταθμού τα οφειλόμενα.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
 


Posted on Friday, July 28, 2006 (Archive on Friday, August 4, 2006)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.