Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
ΝΕΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

 

Σας ανακοινώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε την έναρξη εφαρμογής μιας νέας παροχής Υγείας στους ασφαλισμένους.
Το μέτρο αφορά στις άμεσα και έμμεσα ασφαλισμένες μας και φυσικά τις ανύπαντρες μητέρες (άμεσα μέλη) που φέρνουν στο κόσμο το πρώτο τους παιδί και συνίσταται σε:
  • Δύο (2) ωριαίες επισκέψεις μαίας την εβδομάδα και
  • για τέσσερις (4) εβδομάδες από την έξοδό τους από το μαιευτήριο.
  • Συνολικά, οκτώ (8) επισκέψεις στο σπίτι με στόχο να βοηθηθεί η νέα μητέρα σε θέματα εγκατάστασης θηλασμού, υγιεινής-περιποίησης του νεογέννητου, αλλά και προσωπικής, σωματικής και ψυχικής υγείας στο διάστημα της λοχείας, που είναι από τις πιο ευαίσθητες περιόδους στη ζωή κάθε μητέρας.

Συγκεκριμένα επελέγησαν 3 μαίες με εξειδικευμένες σπουδές στο αντικείμενό τους, οι οποίες θα προσφέρουν βοήθεια στο σπίτι στις νέες πρωτότοκους μητέρες, εφόσον φυσικά και εκείνες θελήσουν να αποδεχθούν την προσφορά του ΕΔΟΕΑΠ.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του Οργανισμού που ο ΕΔΟΕΑΠ επιχειρεί να έχει ανθρώπινη παρουσία στα σπίτια των ασφαλισμένων μας και των οικογενειών τους και μάλιστα σε μια χαρμόσυνη, σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Η συνάδελφος της Γραμματεία Διοικήσεως του ΕΔΟΕΑΠ, κ. Γιούλη Περδίκη έχει τα στοιχεία και για τις τρεις μαίες, που είναι, μετά από τηλεφωνική συνεννόηση, στην διάθεσή σας (τηλ. 210-72.64.735).

Το πρώτο ραντεβού θα κλείνεται τηλεφωνικά και για τα επόμενα θα υπάρχει συνεννόηση της μαίας με την ασφαλισμένη.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, August 2, 2006 (Archive on Wednesday, August 9, 2006)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.