Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.
ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αθήνα, 29 Μαρτίου 2007
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ καταγγέλλει τόσο τους τέως Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ., του οποίου η θητεία έληξε την 28η Νοεμβρίου 2006, όσο και ορισμένα μέλη του, για την απαράδεκτη μεθόδευσή τους, να απέχουν σκόπιμα από τις Συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ., που εξελέγη στο 2ο Πανελλαδικό Συνέδριο την 16η Δεκεμβρίου 2006, προσπαθώντας με τον ανίερο αυτό τρόπο να αποκλείσουν την εκλογή του Προεδρείου της Ομοσπονδίας μας.
Οι Μάνος Αμελίδης και Θανάσης Δουνδουλάκης, τυφλωμένοι από τη λατρεία της καρέκλας τους, έχουν το θράσος να συγκαλούν παράνομο έκτακτο Πανελλαδικό Συνέδριο, με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, σε μία απέλπιδα απόπειρα διατήρησης του θώκου τους, ενάντια σε κάθε έννοια δικαίου και παρά τις γνωματεύσεις των νομικών συμβούλων.
Το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ είναι υποχρεωμένο, μπροστά σε αυτές τις κατάπτυστες μεθοδεύσεις, να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εφαρμόζοντας καταστατικές διατάξεις και νόμιμες διαδικασίες, ώστε να τεθεί ένα τέρμα στην αυθαιρεσία και στην αθέμιτη συνδικαλιστική πρακτική.
Σας επισημαίνουμε ότι, το Δ.Σ. της Ένωσής μας, στη Συνεδρίασή του της 1ης Μαρτίου 2007, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο παράνομο Συνέδριο και καλεί όλους τους Συνέδρους να απέχουν από την παράνομη διαδικασία, στην οποία τους οδηγούν οι παραπάνω καρεκλοκένταυροι.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας

Posted on Thursday, March 29, 2007 (Archive on Thursday, April 5, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.