Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΠΥΡΙΝΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

Αθήνα 25 Αυγούστου 2007
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για τις τραγικές απώλειες των συνανθρώπων μας, απλών ανθρώπων του μόχθου, αλλά και των δασοπυροσβεστών από τις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα.
Οι ανθρώπινες απώλειες, η καταστροφή των περιουσιών και του περιβάλλοντος μας, στην Ηλεία, στην Αρκαδία, στην Εύβοια, στην Αιτωλοακαρνανία, στην Λακωνία, στην Αττική και στη Μεσσηνία, μας έχει συγκλονίσει όλους.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. συμπαραστέκεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών, των εθελοντών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των πολιτών που δίνουν τη δύσκολη και άνιση μάχη με την πύρινη λαίλαπα, καλώντας τα μέλη της και όλους τους εργαζόμενους να προστρέξουν σε βοήθεια.
Υπόλογοι απέναντι στο λαό είναι τα κόμματα που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια. Φτάνει πια η εμπορευματοποίηση της γης, τα εγκαταλειμμένα δάση και τα εγκαταλειμμένα χωριά με τους ηλικιωμένους, που δεν είναι σε θέση να αυτοπροστατευτούν από τη λαίλαπα της φλόγας.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. τις επόμενες ημέρες θα εξετάσει τρόπους και μέτρα ουσιαστικής και έμπρακτης βοήθειας, για να συμβάλλει με όλες της τις δυνάμεις, στην επούλωση της οικολογικής καταστροφής και την ενεργό συμμετοχή της στη δασοπροστασία.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Saturday, August 25, 2007 (Archive on Saturday, September 1, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.