Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΗΕΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΗΕΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. θεωρώντας ότι το κυρίαρχο όργανο του Σωματείου μας είναι η Γενική Συνέλευση, προσπάθησε να βρει τρόπους ώστε να μεγιστοποιήσει το χρόνο ομιλίας των μελών μας.
Στα πλαίσια αυτά αποφάσισε ομόφωνα τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός του Συμβουλίου, καθώς και ο προϋπολογισμός να μην διαβαστεί στη Γενική Συνέλευση αλλά να σας σταλεί προσωπικά ώστε να μπορέσετε να διαβάσετε με προσοχή τα πεπραγμένα να διαμορφώσετε τις απόψεις σας.
Οι ομιλίες των μελών του Δ.Σ. που εκπροσωπούν παρατάξεις θα περιοριστούν στο πεντάλεπτο και αμέσως μετά, ο λόγος θα δοθεί στους συναδέλφους που θα έχουν καταγραφεί στη λίστα ομιλητών.
Με τον τρόπο αυτό πιστεύουμε ότι θα εξοικονομηθεί πολύτιμος χρόνος για τις εποικοδομητικές κριτικές σας, τις προτάσεις σας και τις γόνιμες τοποθετήσεις σας.
Η παρουσία μας, ιδιαίτερα σε αυτή την εκλογικοαπολογιστική συνέλευση, αλλά και σε κάθε συνέλευση, είναι απολύτως απαραίτητη, όχι μόνο για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας της Ένωσης, αλλά και για το κύρος και την αποτελεσματικότητά της, αφού η ισχύς μιας Ένωσης δεν εξαρτάται από τα μέλη που αυτή αριθμεί, αλλά από τα μέλη που την πλαισιώνουν και μαχητικά συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση, σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση σε κάθε συνέλευση, σε κάθε εκλογική διαδικασία που το σωματείο τους εξαγγέλλει.
Η απουσία μας, απαξιώνει την Ένωσή μας και διευκολύνει κυβέρνηση και εργοδότες να επιβάλουν ανενόχλητοι τους αντεργατικούς τους νόμους.
 
ΟΛΟΙ στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Η.Ε.Α. το Σάββατο 5 Ιουνίου 2010 και ώρα 10.00, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 42).
Δώστε δύναμη στην Ε.Π.Η.Ε.Α. δώστε το παρόν στις εκλογές, τη Δευτέρα 14/6, Τρίτη 15/6 και την Τετάρτη 16/6.
 
 
 
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
 
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας


Posted on Thursday, June 3, 2010 (Archive on Thursday, June 10, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.