Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

 

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ύστερα από την απουσία των συναδέλφων μας, η Εκλογικοαπολογιστκή Γενική Συνέλευση της 5ης Ιουνίου 2010 αναβλήθηκε, λόγω έλλειψης απαρτίας, για το Φθινόπωρο σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί έγκαιρα από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Είναι αυτονόητο ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, αναβάλλονται και οι προγραμματισμένες εκλογικές διαδικασίες της 14ης, 15ης και 16ης Ιουνίου 2010.
Το Διοικητικό Συμβούλιο επισημαίνει ότι στις μέρες μας, η ταχύτητα των αντεργατικών εξελίξεων επιβάλουν επιτακτικά την στήριξη του σωματείου μας, με τη συμμετοχή μας σε όλες τις καταστατικές διαδικασίες και ιδιαίτερα τις Γενικές Συνελεύσεις και τις Εκλογές, καθώς και τη συσπείρωσή μας γύρω από αυτό, αγωνιστικά και αποφασιστικά, ώστε να μπορέσουμε ενωμένοι να αναχαιτίσουμε αποτελεσματικά την σαρωτική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού.
Η αποχή μας από Αγώνες, Γενικές Συνελεύσεις και Εκλογές, αποδυναμώνουν την Ε.Π.Η.Ε.Α. τη στιγμή που οι εργαζόμενοι καλούνται να αντιπαλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, την πρωτοφανή επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και το πολιτικό σύστημα που ευνοεί την εργοδοσία.
. Η υψηλή ανεργία, η ανασφάλεια, η αποδιάρθρωση του ασφαλιστικού συστήματος και των εργασιακών σχέσεων, η άλωση των κεκτημένων δικαιωμάτων μας και των ασφαλιστικών μας ταμείων, δεν θα πρέπει να μας οδηγούν σε μια ηττοπαθή στάση απομάκρυνσης από το σωματείο μας, αλλά σε μια δυναμική συνδικαλιστική παρουσία, για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε τα σχέδια εξαθλίωσης που επιχειρούνται σε βάρος των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Posted on Monday, June 7, 2010 (Archive on Monday, June 14, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.