Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ και στον Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΕΣ 13.00 ΕΩΣ 17.00
4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ και στον Ρ/Σ ΒΗΜΑ FM. ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΕΣ 13.00 ΕΩΣ 17.00

 Αθήνα 18 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ανυποχώρητη στάση της Ε.Π.Η.Ε.Α. και η διάθεση αλληλεγγύης των αδελφών ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΕΤΗΠΤΑ, όπως και η δυναμική συμμετοχή των εργαζομένων του Δ.Ο.Λ. στις απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήσαμε για να αναχαιτίσουμε τη πρωτοφανή επίθεση που εδώ και ένα μήνα έχει εξαπολύσει η διοίκηση του Οργανισμού, προβαίνοντας σε συνεχείς αναίτιες μαζικές απολύσεις, ανάγκασε την εργοδοσία να υπαναχωρήσει.
Έτσι σήμερα, Τρίτη 18/11/2010, ο πρόεδρος του Δ.Ο.Λ. κος Σταύρος Ψυχάρης δήλωσε στο πρόεδρο της Ε.Π.Η.Ε.Α κο Μάρκο Γκανά ότι σταματάει οριστικά τις μαζικές απολύσεις.
Παρά τη θετική αυτή εξέλιξη, η οποία εξασφαλίζει την εργασιακή ειρήνη στον Δ.Ο.Λ. και την εργασιακή ασφάλεια των συναδέλφων μας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. διαμαρτύρεται έντονα για τις άδικες απολύσεις δεκάδων συναδέλφων μας και κηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010 και για τις ώρες 13.00 έως 17.00 με βασικό αίτημα την ακύρωση όλων των μαζικών και αναίτιων απολύσεων που πραγματοποιήθηκαν τελευταία από την εργοδοσία το τελευταίο διάστημα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στη στάση εργασίας και καλεί τις αδελφές ενώσεις να εκδηλώσουν την αλληλεγγύη τους στον δίκαιο αγώνα της Ε.Π.Η.Ε.Α. για την προάσπιση των θέσεων εργασίας των συναδέλφων μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Thursday, November 18, 2010 (Archive on Thursday, November 25, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.