Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ
Η ΕΣΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΟΛ

19 Νοεμβρίου 2010

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας τη Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 15.00 όλων των συντακτών, που εργάζονται στον ΔΟΛ σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς τους συναδέλφους της ΕΠΗΕΑ, ζητώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων των συναδέλφων διοικητικών, την ακύρωση των σχεδίων για δραματική συρρίκνωση του συνόλου του προσωπικού και την πλήρη εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Μπροστά στην αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας, η οποία συνεχίζει τις μαζικές απολύσεις των εργαζομένων σε αυτήν, παραγνωρίζοντας την πολύχρονη προσφορά τους στον Οργανισμό, οι εργαζόμενοι ενωμένοι θα αγωνιστούν για την ανάκληση των απολύσεων, τη διασφάλιση του δικαιώματος της εργασίας και στην αμοιβή της, καθώς και το δικαίωμα προς ενημέρωση, το οποίο απαξιώνεται συνεχώς με τις απολύσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ, επίσης, διαμαρτύρεται έντονα για την παρεμπόδιση του συνδικαλιστικού δικαιώματος, όπως εκφράστηκε με απαράδεκτο τρόπο κατά του συνδικαλιστικού εκπροσώπου της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», συναδέλφου Τάσου Αναστασιάδη, που προπηλακίστηκε από διευθυντικά στελέχη του ΔΟΛ. Προειδοποιεί δε, ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές.

Το Δ.Σ. καλεί όλους τους συναδέλφους, που εργάζονται στον ΔΟΛ, να δώσουν δυναμικό παρόν, συμμετέχοντας στη στάση εργασίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Sunday, November 21, 2010 (Archive on Sunday, November 28, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.