Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ 18/12/2010
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΕΤΑΡΤΗ 15/12 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ -ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΚΑΙ 18/12/2010

 

Αθήνα 6 Δεκεμβρίου 2010
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε τη συμμετοχή των μελών της στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 15ης Δεκεμβρίου και την κήρυξη 48ωρης απεργίας σε όλα τα Μ.Μ.Ε. την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010:
·Ζητώντας την άμεση υπογραφή ΣΣΕ και τη δέσμευση για αποφυγή κάθε τακτικής που αποσκοπεί στην αποδόμηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
·Ζητώντας την ακύρωση των ατομικών «συμφωνητικών» στον Όμιλο ΣΚΑΪ.
·Εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία μας για το λουκέτο στην «Απογευματινή».
·Απαιτώντας την προστασία των θέσεων εργασίας και να σταματήσουν αμέσως οι μαζικές απολύσεις.
·Απαιτώντας από την κυβέρνηση τη λήψη ουσιαστικών μέτρων προστασίας για τους ανέργους.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι στα Μ.Μ.Ε. με τον τρόπο αυτό αντιδρούμε στις μεθοδεύσεις, που συνεχίζονται σε βάρος των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, στην επιχειρούμενη κατάργηση των Σ.Σ.Ε. και στην υποκατάστασή τους από ατομικές συμβάσεις εργασίας, στη δημιουργία κλίματος φόβου και ανασφάλειας ως προς τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, στη διαπλοκή και την εμπορευματοποίηση της ενημέρωσης, στην επαναφορά ενός εργατικού Μεσαίωνα!
Η Ε.Π.Η.Ε.Α.καλεί όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους να αντιταχθούν στην πρωτοφανή επίθεση που δέχονται τα κατεκτημένα με αίμα δικαιώματά μας, συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά στις παραπάνω απεργιακές κινητοποιήσεις και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν.
Καλούμε, δε, όλες τις εργοδοτικές οργανώσεις να τηρήσουν τις υποχρεώσεις, που προκύπτουν από τις υπογεγραμμένες Σ.Σ.Ε. και να προσέλθουν για την υπογραφή νέων Σ.Σ.Ε. Σε αντίθετη περίπτωση, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους για τις συνέπειες από τις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Monday, December 13, 2010 (Archive on Monday, December 20, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.