Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.
ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ.

 Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
 
Δώστε αίμα, χαρίστε ζωή ! 9 Φεβρουαρίου ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
 
Αγαπητοί/ες συνάδελφοι,
Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία χειρονομία ουσιαστικής γενναιοδωρίας, φροντίδας και αγάπης για το συνάνθρωπό μας. Δεν υπάρχει πολυτιμότερο δώρο από αυτήν, αφού στην πραγματικότητα είναι ένα δώρο ζωής γι΄ αυτόν που το δέχεται. Δεν πρόκειται απλά για φιλανθρωπία αλλά για έμπρακτη έκφραση κοινωνικής αλληλεγγύης. Πρόκειται για μία ολόκληρη φιλοσοφία που επικεντρώνεται στον άνθρωπο, αφού ο δότης εκτός από το αίμα του δίνει και ένα μέρος του ψυχικού του κόσμου στους άλλους, χωρίς καν να τους γνωρίζει.
Η αιμοδοσία δεν διαρκεί πολύ, παρά μόνο 8 - 10 λεπτά περίπου. Αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο από τη ζωή σας για να προσθέσετε χρόνο ζωής σε συνανθρώπους μας.
Δυστυχώς, η έλλειψη και η ανεπάρκεια αίματος είναι μία υπαρκτή κατάσταση που έχει σαν άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όσων χρειάζονται το αίμα ως θεραπευτικό μέσο. Αντιλαμβάνεστε πόσο σοβαρό είναι αυτό κάθε φορά που κάποιο μέλος μας ή μέλος της οικογένειάς του έχει, για λόγους ασθενείας ή χειρουργικής επέμβασης, άμεση ανάγκη από μονάδες αίματος ή πλάσμα.
Ο ΕΔΟΕΑΠ, στο πλαίσιο της κοινής δράσης με την ΟΑΤΥΕ, μέλος της οποίας αποτελεί, και σε συνεργασία με τη Διοίκηση του ΠΣΑΤ, οργανώνει αιμοδοσία στον 1ο όροφο του Οργανισμού (Σισίνη 18 Ηριδανού), την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011, από τις 10:00-14:00.
Μην αφήνετε να φθάσει η δύσκολη στιγμή και βοηθήστε να έχουμε αποθέματα ώστε να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε κάθε φορά που υπάρχει ανάγκη.
Σας περιμένουμε όλους εκεί. Η προσφορά σας έχει αξία!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Posted on Tuesday, February 8, 2011 (Archive on Tuesday, February 15, 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.