Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

 

Αθήνα 11 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
  • Πέμπτη 17 Μαρτίου: 24ωρη πανελλαδική απεργία όλων των εργαζομένων στην ενημέρωση.
  • Για ικανοποιητικές ΣΣΕ.
  • Για να υπερασπίσουμε το μισθό μας.
  • Για να σταματήσουμε τις απολύσεις και την απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων.
  • Για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στην ενημέρωση.
 
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
 
Οι εργασιακές κατακτήσεις μας βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Οι Ενώσεις των εργοδοτών στον τομέα της ενημέρωσης, αξιοποιώντας την κυβερνητική πολιτική, αρνούνται συστηματικά την υπογραφή ΣΣΕ, επιδιώκοντας την πλήρη απορρύθμιση.
Την ίδια στιγμή στις επιχειρήσεις τους προχωρούν σε μαζικές απολύσεις, σε μειώσεις μισθών, σε κατάργηση θεσμικών κατακτήσεων, προβάρουν ήδη τα μοντέλα ακόμα και της «εκ περιτροπής» απασχόλησης στην ενημέρωση!
Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε αυτόν τον κατήφορο. Όλες οι αδελφές συνδικαλιστικές οργανώσεις στο χώρο της ενημέρωσης απεργούμε ΜΑΖΙ, απαιτώντας εδώ και τώρα την υπογραφή ικανοποιητικής ΣΣΕ, απαιτώντας την ανατροπή αυτής της πολιτικής, που οδηγεί σε εργασιακή ζούγκλα και υπονομεύει το δικαίωμα των πολιτών σε πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση. Απαιτώντας, επίσης, να σταματήσει η βάρβαρη υποβάθμιση του εισοδήματος των συναδέλφων μας συνταξιούχων και η υπονόμευση των ασφαλιστικών μας Ταμείων.
Προειδοποιούμε την κυβέρνηση και τους εργοδότες ότι η πανελλαδική απεργία της 17ης Μαρτίου, όλων των εργαζομένων στην ενημέρωση, θα είναι η αφετηρία ενός παρατεταμένου αποφασιστικού απεργιακού αγώνα.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
Όλοι μαζί μπορούμε να αντιστρέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε. Με όπλο την ενότητα, διοικητικοί –τεχνικοί –συντάκτες, θα καθορίσουμε την τύχη του κλάδου.
Όλοι στην απεργία!
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α.

Posted on Saturday, March 12, 2011 (Archive on Saturday, March 19, 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.