Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΡΑΔΥΝΗ"
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΒΡΑΔΥΝΗ"

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ καταγγέλλουν την εργοδοσία της εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ», η οποία με πρόσχημα την οικονομική κρίση ζητεί από όλους τους εργαζομένους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μείωση κατά 20% του βασικού τους μισθού και κατάργηση όλων των επιδομάτων εκτός από το επίδομα γάμου και παιδιών. Την ίδια στιγμή η εργοδοσία αρνείται να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα μηνών και να καταβάλλει τις διαφορές από τη Σ.Σ.Ε. του 2008, καθώς και τα Κυριακάτικα.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων καταγγέλλουν την αυταρχική και αντεργατική συμπεριφορά της εργοδοσίας και καλούν τους συναδέλφους να μην υπογράψουν καμία ατομική σύμβαση. Γιατί είναι βέβαιο ότι η υπογραφή μιας τέτοιας σύμβασης ανοίγει το δρόμο στην εργοδοσία για ακόμα μεγαλύτερες μειώσεις.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεών μας δεν πρόκειται να επιτρέψουν τη νέα εργοδοτική πρόκληση. Ενωμένοι όλοι οι εργαζόμενοι θα αγωνιστούν για να μην περάσουν τα σχέδια της εργοδοσίας που οδηγούν στην εξαθλίωσή τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Tuesday, February 28, 2012 (Archive on Tuesday, March 6, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.