Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
FLASH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
FLASH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ


Αθήνα, Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ FLASH
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ με αφορμή τις εξελίξεις στον ραδιοσταθμό Flash σε βάρος δημοσιογράφων, υπαλλήλων και τεχνικών επισημαίνει ότι οι συνάδελφοί μας ουσιαστικά βιώνουν τα πρώτα αποτελέσματα της εφαρμογής του νέου νόμου για τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα.
 
Σήμερα εκπνέει το τρίτο στα τελευταία τέσσερα χρόνια τελεσίγραφο με το οποίο η Διοίκηση του ραδιοσταθμού Flash 96 καλεί 40-50 (!) εργαζόμενους του σταθμού να δεχθούν «εθελουσίως» τις απολύσεις του, με την απειλή ότι σε περίπτωση άρνησης θα γίνει αδιακρίτως δραματική μείωση του προσωπικού. Είναι μια πρόταση που δεν συνοδεύεται από κανένα οργανωτικό σχεδιασμό, καμιά εξήγηση, κανένα επιχείρημα, ενώ την ίδια στιγμή οι εμπνευστές του σχεδίου, μεγαλοστελέχη του Flash, κρατούν προνόμια, μισθούς και …μαχαίρια. Η νέα «κρίση» στον Flash, όμως, που, με άλλα μέσα, υπηρετεί, κυρίως, την ειδησεογραφία., στην πραγματικότητα είναι ενταγμένη σε μια σειρά παρόμοιων «κρίσεων», με στόχο την αντικατάσταση της ενημέρωσης από ψυχαγωγικά υποκατάστατα και εντάσσεται σε σχεδιασμούς που θέλουν ανενημέρωτους πολίτες σε μια τυφλή Δημοκρατία.
 
Για τους λόγους αυτούς η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο των ΜΜΕ δηλώνει ότι θα υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας, τον ενημερωτικό χαρακτήρα του Flash και τα κεκτημένα δικαιώματα των εργαζομένων. Καλούμε την εργοδοσία του ραδιοσταθμού να κατανοήσει επιτέλους ότι οι εργαζόμενοι δεν είναι αναλώσιμοι. Προειδοποιούμε ότι κάθε προσπάθεια εκβίασης και ετσιθελικής επιβολής λύσεων στα πλαίσια θολών επιχειρηματικών στοχεύσεων με θύματα τους συναδέλφους μας θα απαντηθεί από το σύνολο των Ενώσεων αμέσως και καίρια.
 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


Posted on Wednesday, June 18, 2008 (Archive on Wednesday, June 25, 2008)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return     

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.