Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΤΕΤΑΡΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ
ΤΕΤΑΡΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ -ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ

 

Αθήνα, Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2008
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. κήρυξε 4ωρη στάση εργασίας σε όλους τους Δημοτικούς ραδιοσταθμούς της Αττικής, από τις 11.00 έως τις 15.00 της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου, προκειμένου να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν απρόσκοπτα στην κρίσιμη γενική συνέλευση όλων των εργαζομένων (διοικητικών υπαλλήλων, συντακτών και τεχνικών) που εργάζονται, στους δημοτικούς ραδιοσταθμούς της Αττικής.
Η αναβολή της συνολικής αντιμετώπισης του προβλήματος από την πλευρά του Υπουργού Εσωτερικών είναι τακτική αδιέξοδη. Η κατάθεση, στις αρχές Δεκεμβρίου, τροπολογίας που θα προβλέπει την παράταση του σημερινού καθεστώτος μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2009 δεν λύνει το πρόβλημα, απλώς μεταθέτει τη λύση για αργότερα, σε δυσχερέστερες ίσως συνθήκες για τους εργαζόμενους.
Απαιτούμε λύση ΣΗΜΕΡΑ.
Η δικαίωση θα έλθει με οργάνωση, μαχητικότητα και συνέπεια θέσεων κοντά στους εργαζόμενους όλης της χώρας.
Καλούμε την Πολιτεία να αναθεωρήσει κάθε σκέψη που οδηγεί στην απορύθμιση των συνδικαλιστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων στη δημοτική ραδιοφωνία.
ΟΛΟΙ αύριο Τετάρτη 19 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 στην Γενική Συνέλευση όλων των εργαζομένων στα Δημοτικά ΜΜΕ -(μέγαρο ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας

Posted on Tuesday, November 18, 2008 (Archive on Tuesday, November 25, 2008)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return     

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.