Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Δ.Ο.Λ.
ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ Δ.Ο.Λ.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, οι δίωρες στάσεις εργασίας που είχε εξαγγείλει η ΕΠΗΕΑ, για την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010.
Η καθολική συμμετοχή των Διοικητικών υπαλλήλων, σε ένα κοινό αγωνιστικό μέτωπο με τους εργαζομένους του Ομίλου, μέλη της ΕΣΠΗΤ και της ΕΠΠΗΤ -που είχαν εξαγγείλει ταυτόχρονες απεργιακές κινητοποιήσεις- κατέδειξε περίτρανα την αντίθεσή τους στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας και τη σθεναρή αντίστασή τους στο επιχειρούμενο κύμα μαζικών απολύσεων, είτε με προγράμματα εθελουσίας αποχώρησης, είτε με στυγνές κοινοποιήσεις παράνομων και καταχρηστικών απολύσεων.
Η ΕΠΗΕΑ δηλώνει προς τους Διοικητικούς παράγοντες του Δ.Ο.Λ. ότι έχει αποφασίσει να κλιμακώσει περαιτέρω τις αντιδράσεις των εργαζομένων της με 24ωρες και 48ωρες απεργίες, σε περίπτωση που δεν σταματήσουν άμεσα οι απολύσεις και δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις της εργοδοσίας για επαναπροσληψη των απολυμένων συνάδελφων μας.
Καλεί δε όλες τις Ενώσεις των εργαζομένων στον Όμιλο του Δ.Ο.Λ. να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αναχαιτίσουμε δυναμικά την απροκάλυπτη επίθεση της εργοδοσίας.
 
 
 
Αθήνα 19 Φεβρουαρίου 2010
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Saturday, February 20, 2010 (Archive on Saturday, February 27, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return     

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.