Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
24 ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕ- 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
24 ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕ- 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Αθήνα 4 Μαρτίου 2010
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. δηλώνει ότι τα μέτρα που χθες ανακοίνωσε η Κυβέρνηση θίγουν βάναυσα κρίσιμα εργατικά δικαιώματα και κατακτήσεις και πρέπει να αποσυρθούν αμέσως.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. κηρύσσει για αύριο, Παρασκευή, 5 Μαρτίου, από τις 6 το πρωί έως τις 6 το πρωί της επομένης, 24ωρη απεργία στους Δημοτικούς Ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαιτώντας τον σεβασμό στις ΣΣΕ και την άμεση απόσυρση της απειλής περικοπών στους μισθούς κατά 7%.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. κηρύσσει την ίδια ημέρα 2ωρη στάση εργασίας, από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι σε όλα τα Μέσα, τις Ενώσεις και τον ΕΔΟΕΑΠ, καλεί τους διοικητικούς υπαλλήλους σε συγκέντρωση μπροστά στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ για να συμμετάσχουμε στο εργατικό συλλαλητήριο στη Βουλή, την ώρα που θα συζητείται το κυβερνητικό νομοσχέδιο.
Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. δηλώνει ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι, μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα αντισταθούν και δεν θα δεχθούν την αφαίρεση δικαιωμάτων που οι προηγούμενες γενιές κατέκτησαν με αγώνες και αίμα. Δεν θα επιτρέψουμε να καταδικάσουν εμάς και την επόμενη γενιά στην ανασφάλεια και στη φτώχεια, για να έχουν περισσότερα προνόμια και υπερκέρδη οι εφοπλιστές, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι και οι μεγαλοεργολάβοι. Δεν μοιραστήκαμε μαζί τους τα κέρδη των προηγούμενων ετών και δεν θα πληρώσουμε εμείς την κρίση τους.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους στα Μ.Μ.Ε. σε άμεση κινητοποίηση απαιτώντας:
·Να αποσυρθούν τα κυβερνητικά μέτρα.
·Κάτω τα χέρια από τα εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα.
·Κάτω τα χέρια από τους μισθούς και τις συντάξεις.
·Κάτω τα χέρια από τις ΣΣΕ.
·Όχι στα άδικα και αντικοινωνικά φορολογικά μέτρα.
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Thursday, March 4, 2010 (Archive on Thursday, March 11, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return     

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.