Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙ­ΟΔΙ­ΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩ­ΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗ­ΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗ­ΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟ­ΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕ­ΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙ­ΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤ­ΤΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟ­ΦΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟ­ΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩ­ΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
 
 
Αθήνα, 18 Μαρτίου 2010
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
 
Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στον χώρο των ΜΜΕ, εκφράζει την συμπαράσταση και δηλώνει την αλληλεγγύη της στους συναδέλφους τεχνικούς του ραδιόφωνου που πραγματοποιούν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση από την ώρα 06.00η της Παρασκευής 19ης Μαρτίου 2010 μέχρι και την 06.00η ώρα του Σαββάτου 20ης Μαρτίου 2010, σε όλους τους ραδιοσταθμούς.
 
Επίσης, επισημαίνει ότι η απεργιακή κινητοποίηση εκδηλώνεται μετά την αδιάλλακτη στάση των εργοδοτών, που προκλητικά ζήτησαν την αποδόμηση εργασιακών κεκτημένων και κατακτήσεων και την κατάργηση οικονομικών και θεσμικών δεδομένων στις σχετικές διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας μεταξύ ΕΤΕΡ και ΕΙΙΡΑ. Με πρόσχημα την οικονομική κρίση και τη γνωστή επιχειρηματολογία τους - που απαιτεί πλέον σε όλους τους τόνους οι εργαζόμενοι να πληρώσουν την όποια κρίση, προκάλεσαν συνειδητά το ναυάγιο των συζητήσεων.
 
Η Συντονιστική Επιτροπή θυμίζει ότι η παραπάνω εργοδοτική συμπεριφορά, που εκφράζει μια ενιαία αυταρχική και πέρα από κάθε λογική επιχειρηματική αντίληψη σε όλους τους κλάδους εργασίας, στην πραγματικότητα επιβεβαιώνει απόπειρες που βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να θιγούν στο σύνολό τους τα εργασιακά δικαιώματα και να καταργηθούν και στην πράξη οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
 
Δηλώνουμε για μιαν ακόμα φορά ότι παρόμοιες απόπειρες και η επιχειρούμενη λεηλασία κυριαρχικών δικαιωμάτων στην ποιότητα ζωής και στην εργασία θα βρεθούν αντιμέτωπες με όλες τις Ενώσεις των ΜΜΕ.
 
Διακηρύσσουμε σε κάθε κατεύθυνση την ενότητα και την αγωνιστική μας διάθεση για να αποκρούσουμε τις επιχειρούμενες σε βάρος μας μεθοδεύσεις που επιφέρουν τελικά την πτώχευση μόνο των εργαζομένων.
 
 
 
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Thursday, March 18, 2010 (Archive on Thursday, March 25, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return     

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.