Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΟΕΑΠ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΛΩΝ

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο στήριξης των ανέργων συναδέλφων μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε να δοθεί η δυνατότητα σε όσα άνεργα μέλη της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ το επιθυμούν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για  να εργαστούν στη φύλαξη του κτιρίου της οδού Σισίνη, η οποία έως σήμερα καλύπτεται από ιδιωτική εταιρεία.

Συνεπώς, καλούνται τα άνεργα μέλη μας από την ΕΣΗΕΑ και την  ΕΠΗΕΑ, που ενδιαφέρονται, να υποβάλουν αίτηση ενδιαφέροντος καθημερινά από τις 09.00-15.00 στη Γραμματεία Πρωτοκόλλου ( 5ος όροφος –Σισίνη 38 και Ηριδανού) ή συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τη φόρμα που ακολουθεί.

Για την επιλογή των υποψηφίων, θα ακολουθήσει κλήρωση.

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε ότι η ΕΣΗΕΑ σε σχετική της επιστολή, επισημαίνει ότι η εργασία του φύλακα είναι καταστατικά ασύμβατη με την ιδιότητα του μέλους της ΕΣΗΕΑ.

Επίσης, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι από τα μέλη που θα  κληρωθούν, θα ζητηθεί στη συνέχεια αντίγραφο ποινικού μητρώου γενικής χρήσης  πρόσφατης έκδοσης.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 27 Οκτωβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τομεάρχη Διοικητικού & Λειτουργίας Υπηρεσιών  κ. Γιάννη Παπασταμέλο τηλ.210 7264367

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

 Για συμπλήρωση της φόρμας, ηλεκτρονικά, πατήστε εδώ

 


Posted on Tuesday, October 21, 2014 (Archive on Tuesday, October 28, 2014)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.