Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

Αθήνα, 18 Νοεμβρίου 2014

  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος δέχτηκε σήμερα στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής αντιπροσωπεία των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΣΠΗΤ, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωστή Δήμτσα, καθώς και τον Πρόεδρο – Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. κ. Κωστή Μελαχροινό. 

Σκοπός της επίσκεψης της αντιπροσωπείας ήταν η υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και των Ενώσεων, με το οποίο παρατείνεται για ένα επιπλέον έτος (από τις 20/12/2014 έως τις 20/12/2015) η ισχύς του από 20/12/2013 συμφώνου συναντίληψης και συνεργασίας που είχε υπογραφεί με αντικείμενο την ενίσχυση των ανέργων δημοσιογράφων, διοικητικού προσωπικού και τεχνικών καθώς και των οικογενειών τους σε θέματα διατροφής και σίτισης  με την παροχή τριακοσίων (300) δεμάτων τροφίμων μηνιαίως. 

Συζητήθηκε το ενδεχόμενο επαύξησης των χορηγούμενων δεμάτων τροφίμων σε πεντακόσια (500) μηνιαίως, υπό την προϋπόθεση ότι συντρέχει σχετική δυνατότητα. 

Συμφωνήθηκε, τέλος,  η παροχή σε τριμηνιαία βάση δεμάτων με περιεχόμενο είδη ατομικής υγιεινής και καθαρισμού σπιτιού, το κόστος των οποίων θα βαρύνει αποκλειστικά την ΕΠΗΕΑ και τα ΕΛΤΑ. 

Η συνολική πρωτοβουλία θα εξακολουθήσει να γίνεται πράξη με την ευγενική χορηγία των ΕΛ.ΤΑ., τα οποία αναλαμβάνουν τη δωρεάν αποστολή των δεμάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


Posted on Tuesday, November 18, 2014 (Archive on Tuesday, November 25, 2014)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.