ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ

Αθήνα, 12 Μαρτίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σήμερα το πρωί διακινήθηκε μέσω e-mail, επιστολή της κ. Ελένης Σπανοπούλου, αναφερόμενη στα έργα μελών του απερχόμενου ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.

Η κ. Ελένη Σπανοπούλου, εξελέγη επί σειρά ετών από τα μέλη της ΕΣΗΕΑ, εκπροσωπώντας την Ένωσή της στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ διετέλεσε επί 2 συνεχόμενες 2ετίες πρόεδρος του Ασφαλιστικού Οργανισμού μας, αυτό όμως δεν της δίνει το δικαίωμα να εμπλέκει τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ σε συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις, πολύ δε περισσότερο , να ομιλεί εξ ονόματός τους.

Οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ, στην πλειονότητά τους, εξυπηρετούν αγόγγυστα επί 10ετίες  τους χιλιάδες ασφαλισμένους μέλη των Ενώσεών μας, με συνέπεια και αφοσίωση, κάτω από τις εντολές των εκλεγμένων εκπροσώπων των Ενώσεών μας που συνθέτουν τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και εργάζονται με ζήλο προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των ασφαλισμένων.

Ως εκ τούτου η ΕΠΗΕΑ, θεωρεί απαράδεκτη την επιστολή της κ. Ελένη Σπανοπούλου, στα σημεία όπου αυτή εμπλέκει τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ και ζητά την άμεση ανάκλησή της, μέσω ορθής επανάληψης που θα εξαλείφει κάθε άμεση ή έμμεση αναφορά σε υπαλλήλους του ΕΔΟΕΑΠ.

Τονίζουμε ότι η κ. Ελένη Σπανοπούλου μπορεί αναμφισβήτητα να καταθέτει τις προσωπικές της απόψεις, κριτικές και μαρτυρίες, αλλά η ανάμειξη των εργαζομένων-υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ και δή με τον τρόπο που πραγματοποιείται στη επιστολή της, είναι παραπλανητική, ανήθικη και σε περίπτωση που δεν ανακληθεί, πιθανώς κολάσιμη.

  Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

            Μάρκος Γκανάς                      Δημήτρης Πίππας             

 


Posted on Thursday, March 12, 2015 (Archive on Thursday, March 19, 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share