ΣΗΜΕΡΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Την Τετάρτη 16 Μαΐου 2007 στις 2 η ώρα το μεσημέρι καλούμαστε από το απερχόμενο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, με βασικό θέμα την προκήρυξη αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Εμείς τα μέλη της δεύτερης μεγαλύτερης Ένωσης πρέπει να είμαστε εκεί και με την ενεργό συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε μαζί με τις άλλες Ενώσεις τις αποφάσεις, που θα αποτελέσουν το γνώμονα για την περαιτέρω πορεία του Ασφαλιστικού μας Ταμείου και να βοηθήσουμε στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που απασχολούν το Ταμείο μας.
Συνάδελφοι,
Η δυναμική παρουσία μας στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ είναι αυτή που χαρακτηρίζει το Ταμείο μας ως αυτοδιοικούμενο, για την υπεράσπιση του οποίου δεν αρκούν μόνο οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις όταν προκύπτει πρόβλημα αλλά και η συμμετοχή μας στις καταστατικές διαδικασίες που όρισαν οι παλαιότεροι συνάδελφοί μας, οι οποίοι με αγώνες και μόχθο ίδρυσαν το Ασφαλιστικό μας Ταμείο.
Σήμερα, που το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται στις επάλξεις, αντιμέτωπο με το μείζον θέμα του ασφαλιστικού και της ενοποίησης των Ταμείων, αλλά και της πρωτοφανούς καταλήστευσης των αποθεματικών τους· σήμερα, που η νομική μορφή του Ταμείου μας και ο βασικός του πόρος, το Αγγελιόσημο, πλήττονται από εξωτερικούς, αλλά και εσωτερικούς εχθρούς, επιβάλλεται να δώσουμε όλοι δυναμικό «παρών» στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ την ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 2 Μ.Μ.
Με τη συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση και τις Αρχαιρεσίες της 6ης και 7ης Ιουνίου 2007, θα κάνουμε τον ΕΔΟΕΑΠ ένα αντιπροσωπευτικό, σύγχρονο και ισχυρό Ασφαλιστικό Ταμείο.
Αθήνα, 9 Μαΐου 2007
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας

Posted on Wednesday, May 16, 2007 (Archive on Wednesday, May 23, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share