Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ - ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ 2006

 

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2006
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α., στο πλαίσιο των κοινωνικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Ένωσή μας, για τη σύσφιγξη των μεταξύ μας σχέσεων, αποφάσισε να πραγματοποιήσει και φέτος αποκριάτικη εκδήλωση για τα μέλη μας και τον /την σύντροφό τους.
Η εκδήλωση θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου 2006, ημέρα Σάββατο,
στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του TaeKwonDo
(Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου)
Ώρα προσέλευσης: 5 το απόγευμα.
Σας προσκαλούμε σε ένα όμορφο περιβάλλον, να ξεφύγουμε λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, να κουβεντιάσουμε μακριά από τα προβλήματα της δουλειάς, να δούμε παλιούς γνώριμους, να απολαύσουμε ένα πλούσιο μπουφέ, συνοδευόμενο από αναψυκτικά, μπύρες και ελληνικά κρασιά, όλα σε ελεύθερη κατανάλωση.
Για τους μικρούς μας φίλους, η εκδήλωση θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, με ελεύθερη είσοδο για τους συνοδούς τους.
Με τη φροντίδα των BALLOONS θα μπορούν να παίξουν σε φουσκωτά παιχνίδια, να διασκεδάσουν με κλόουν, ταχυδακτυλουργούς, ξυλοπόδαρους, ζογκλέρ και να συνεχίσουν τη διασκέδαση στο σπίτι τους με μπαλονοκατασκευές και παιδικά βιβλία.
Η πρόσβαση στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου γίνεται από τέσσερις κατευθύνσεις. Από τη Λεωφ. Συγγρού, από τη Θησέως, από τον Πειραιά (παραλιακή) και από το Παλαιό Φάληρο (παραλιακή).
Όσοι έρθουν από τη Λεωφόρο Συγγρού, στο τέρμα της ακολουθούν το ρεύμα προς Γλυφάδα - Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου. Αμέσως μετά, στα πρώτα φανάρια, στρίβουμε δεξιά και ακολουθούμε τις πινακίδες ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, που οδηγούν στο χώρο στάθμευσης του Γυμναστηρίου, όπου υπάρχει άπλετος χώρος για τη στάθμευση των αυτοκινήτων.
Όσοι έρθουν από τις άλλες τρεις προσβάσεις, ακολουθούν από την παραλιακή τις πινακίδες Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.
Όσοι κινηθούν με το τραμ θα πρέπει να κατέβουν στη στάση "ΔΕΛΤΑ".
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
 
 
Στην εκδήλωση θα διατίθεται δωρεάν parking.

Posted on Thursday, February 16, 2006 (Archive on Thursday, February 23, 2006)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.