Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ

 

29 Σεπτεμβρίου 2010
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους μέλη και μη μέλη της, που εργάζονται στους ομίλους των ΜΜΕ, ΠΗΓΑΣΟΣ και ΔΟΛ να συμμετάσχουν μαζικά και μαχητικά στην 48ωρη απεργία της Πέμπτης 30 Σεπτεμβρίου και Παρασκευής 1 Οκτωβρίου, όπως και στην 24ωρη απεργία στον όμιλο Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου.
Απαιτούμε:
Την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων συναδέλφων μας.
Τον φραγμό στις αναίτιες, αιφνίδιες και μαζικές απολύσεις, τις προσαρμοσμένες στα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα της τρόικας, που αποδομούν το κοινωνικό κράτος και στρέφονται αποκλειστικά και μόνο κατά των εργαζομένων και των συνταξιούχων, δηλαδή, κατά των οικονομικά ασθενέστερων τάξεων.
Απεργούμε, ζητώντας:
Να μη μετακυλιστεί στις πλάτες των εργαζομένων και των συνταξιούχων η οικονομική κρίση, που άλλοι δημιούργησαν και έχουν την απόλυτη ευθύνη.
Να μην καταργηθούν οι κατοχυρωμένες κατακτήσεις που πέτυχαν οι εργαζόμενοι με σκληρούς αγώνες.
Την απόλυτη τήρηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας και τη διατήρηση των θέσεων εργασίας..
Να διασφαλιστούν τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων.
Κατά τη διάρκεια της απεργίας:
Δεν θα εργαστεί κανένας διοικητικός υπάλληλος μέλος και μη μέλος της Ε.Π.Η.Ε.Α.
Το προσωπικό ασφαλείας σύμφωνα με την εργατική νομοθεσία, ορίζεται από τα συνδικαλιστικά σωματεία ύστερα από αίτημα του εργοδότη.
Στην περίπτωση, που επιχειρηθεί εκβιασμός συνείδησης από την πλευρά της εργοδοσίας, να ενημερωθεί άμεσα το Διοικητικό Συμβούλιο.
Συνάδελφοι που θα αγνοήσουν τις αποφάσεις του Δ.Σ. και εργαστούν κανονικά, θα απολογηθούν άμεσα, στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α.
Στην απεργιακή μας κινητοποίηση στον ΠΗΓΑΣΟ και στον ΔΟΛ, μας συμπαραστέκονται όλα τα αδελφά σωματεία, που μαζί τους συγκροτούμε τη διασωματειακή επιτροπή και εμπλέκονται στους παραπάνω ομίλους.
Η ΕΠΗΕΑ, στηρίζει την απεργία της ΕΤΗΠΤΑ, στην Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ, υπερασπίζοντας τις θέσεις εργασίας και τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.
Στην απεργία, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Ν. 1264/1982, συμμετέχουν και τα μη μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, September 29, 2010 (Archive on Wednesday, October 6, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.