ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Μ.

 Αθήνα 24 Ιανουαρίου 2013

                Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταδικάζει τις μεθοδεύσειςμε τις οποίες η Κυβέρνηση, επιστρατεύοντας τους εργαζόμενους  στο «ΜΕΤΡΟ» και απειλώντας να συλλάβει  τη συνδικαλιστικής τους ηγεσία, επιχειρεί να καταφέρει ένα δυνατό κτύπημα σε όσους αγωνίζονται για τη διατήρηση των εργασιακών δικαιωμάτων και την απόκρουση της κυβερνητικής πολιτικής των μνημονίων, τολμώντας να στερήσει από τους εργαζόμενους ακόμη και το δικαίωμα της απεργίας.

                    Ο δίκαιος αγώνας που δίνουν οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για συλλογικές συμβάσεις που να τους εξασφαλίζουν αξιοπρεπή ζωή,δεν είναι μόνο δικός τους. Είναι αγώνας όλων των εργαζομένων  και των συνταξιούχων της χώρας, που βιώνουν μια πρωτοφανή επίθεση ενάντια στα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα, ενάντια στους μισθούς και τις συντάξεις τους, από μια Τρόικα που απλόχερα η Κυβέρνηση διευκολύνει να εξαθλιώσει το λαό κατά τις επιταγές των κεφαλαιοκρατών της Ευρώπης και των φερέφωνών τους.

               Καλούμε τα μέλη μας να σταθούν με κάθε τρόπο στο πλευρό των εργαζομένων στο «ΜΕΤΡΟ» και στη συνδικαλιστική τους ηγεσία τους, που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται σκληρά.

                                ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Thursday, January 24, 2013 (Archive on Thursday, January 31, 2013)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return