ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ MEGA

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΤΙΤΑ καθώς και οι εργαζόμενοι παρακολουθούν με μεγάλη προσοχή τις τελευταίες εξελίξεις με φόντο την επόμενη μέρα στον Τ/Σ «MEGA».

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση του ΕΣΡ εκδηλώθηκε πρωτοβουλία της εταιρείας «ALTER EGO» συμφερόντων του μετόχου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για αλλαγή φυσιογνωμίας του σταθμού, προκειμένου να συνεχίσει να εκπέμπει.

Το μέλλον των εργαζομένων, που στήριξαν μέχρι και σήμερα τη λειτουργία του σταθμού παραμένοντας απλήρωτοι για 18 μήνες, είναι άγνωστο, χωρίς κανένας να μπορεί να εγγυηθεί ότι θα υπάρχει επόμενη ημέρα γι’ αυτούς. 

Καλούμε τους μετόχους, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και το ΕΣΡ να εξαντλήσει τα περιθώρια, που του δίνει ο νόμος, προκειμένου να μην πέσει «μαύρο» στο «MEGA».

Υπογραμμίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα παραμείνουμε θεατές στους τακτικισμούς των μετόχων για το ποιος θα χρεωθεί το ενδεχόμενο κλείσιμο του πρώτου ιδιωτικού τηλεοπτικού σταθμού της χώρας.

Οι μέτοχοι σε κάθε περίπτωση οφείλουν να εγγυηθούν και προσωπικά την ικανοποίηση του συνόλου των εργατικών απαιτήσεων των συναδέλφων.

 

       ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 

 


Posted on Monday, March 5, 2018 (Archive on Monday, March 12, 2018)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return