Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
OTE TV ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.Π.Η.Ε.Α.

 Αθήνα 11 Ιουλίου 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ε.Π.Η.Ε.Α. στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας στήριξης των συναδέλφων μελών της ένωσης μας, ζήτησε από τον ΟΤΕ TV, έκπτωση -του πλήρους πακέτου  της συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ - στα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α., αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

            Στις δύσκολες για τους εργαζόμενους μέρες που διανύουμε, η ικανοποίηση του αιτήματός μας αυτού αποτελεί μια ελάχιστη ανακούφιση, αφού τα μέλη μας, θα μπορούν να αποκτήσουν το πλήρες πακέτο του ΟΤΕ ΤV (Full Pack), είτε Μέσω Δορυφόρου είτε Μέσω Conn-x , στην προνομιακή τιμή των €14,93 μαζί με ΦΠΑ/ μήνα με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ή  βεβαίωσης της Ένωσης. 

           Η παρά πάνω τιμή  περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα κανάλια του ΟΤΕ TV καθώς επίσης παρέχεται και δωρεάν ο αποκωδικοποιητής. 

          Στα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α. δίνεται η δυνατότητα επιλογής είτε της υπηρεσίας ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου είτε ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καλέσουν στο 13888, όπου ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα θα τους εξυπηρετεί αποκλειστικά. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να αποστείλουν σε Fax που θα τους υποδεικνύεται , την κάρτα μέλους της Ε.Π.Η.Ε.Α. ή βεβαίωση της Ένωσης. 
           Η προνομιακή τιμή για τα μέλη είναι € 14,93€ / μήνα με ΦΠΑ για τους πρώτους 12 μήνεςη οποία διαμορφώνεται με ποσοστό έκπτωσης 40% επί της τιμής τιμοκαταλόγου της υπηρεσίας ΟΤΕ ΤV Μέσω Δορυφόρου για μη πελάτες ΟΤΕ. 
          Προσοχή: Η προσφορά προϋποθέτει 12μηνη δέσμευση και στη συνέχεια μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου.Οι προαιρετικές υπηρεσίες ( Adult Pack, OTE TV Club και οι ενοικιάσεις στην υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand) διατίθενται στις κανονικές τιμές, χωρίς έκπτωση.

           Για την υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Conn-x, αν ο ενδιαφερόμενος  δεν έχει σύνδεση Conn-x θα πρέπει να προμηθευτεί ταυτόχρονα και κάποιο από τα διαθέσιμα πακέτα Conn-x. 

           Για την υπηρεσία ΟΤΕ TV Μέσω Δορυφόρου, απαιτείται η χρήση δορυφορικής κεραίας. Τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α. έχουν τη δυνατότητα να αιτηθούν από τον ΟΤΕ τις παρακάτω εγκαταστάσεις που πραγματοποιούνται από εξουσιοδοτημένο εγκαταστάτη. 

  • Εγκατάσταση με Νέα Κεραία: Κόστος εγκατάστασης 50€ + Κόστος Εξοπλισμού 49€ 
  • Εγκατάσταση σε υφιστάμενη κεραία του πελάτη: Κόστος αναπροσανατολισμού 25€ 
  • Συνεγκατάσταση σε υφιστάμενη κεραία: Κόστος ΣυνΕγκατάστασης 30€ 

Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α. μπορούν να απευθύνονται στο 13888, το www.otetv.gr  και   www.ote.gr  ή σε κάποιο κατάστημα ΟΤΕ, COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Για την Ε.Π.Η.Ε.Α.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας

 

Μάρκος Γκανάς                            Δημήτρης Πίππας


Posted on Friday, July 12, 2013 (Archive on Friday, July 19, 2013)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.