Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αθήνα, 26 Ιανουαρίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους  να πάρουν μέρος μαζικά στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016, στις 6:00μ.μ., στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στην Ομόνοια και στην πορεία προς τη Βουλή, την ώρα που θα πραγματοποιείται η προ Ημερήσιας Διάταξης συζήτηση για το Ασφαλιστικό.

Το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό αποτελεί ένα βαθιά αντιλαϊκό νομοσχέδιο που κατεδαφίζει τον όποιο κοινωνικό χαρακτήρα έχει απομείνει στο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέπει την ασφάλιση σε ατομική υποχρέωση, προωθεί νέα λεηλασία των συντάξεων με θύματα όλους τους συνταξιούχους και ιδιαίτερα όσους θα βγουν στη σύνταξη από την ψήφιση του νόμου και μετά.

Να μην ξεχνάμε ότι το Ασφαλιστικό δεν είναι μόνο η σύνταξη. Είναι όλο το πλαίσιο προστασίας για τον εργαζόμενο και τη λαϊκή οικογένεια. Είναι η ασφάλιση των παιδιών, η ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη της οικογένειας, το επίδομα ασθενείας, η πρόνοια, η προστασία από τον επαγγελματικό κίνδυνο, η προστασία της μητρότητας.

Για τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ η πρόταση Κατρούγκαλου είναι η απόλυτη καταστροφή, αφού σκιαγραφεί την κατάργηση της μόνιμης - σταθερής δουλειάς, ιδιαίτερα για τους δημοσιογράφους, των επαγγελματικών δικαιωμάτων και των Ταμείων, συνολικά για τους εργαζόμενους, άνεργους και συνταξιούχους του Κλάδου.

Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ με τη μαζική συμμετοχή μας στο συλλαλητήριο, θα δώσουμε τη μάχη για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης και θα ακυρώσουμε τα σχέδια πλήρους διάλυσης της Κοινωνικής Ασφάλισης.

Τα δημοσιογραφικά Ταμεία και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις είναι αδιαπραγμάτευτη ζώνη ανεξαρτησίας και διασφάλισης για την ελευθερία της έκφρασης, τις ΣΣΕ και το δικαίωμα της κοινής γνώμης για υπεύθυνη ενημέρωση.

 

Όλοι και Όλες στα Συλλαλητήρια

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 ώρα 6:00μ.μ.

Πλατεία Κλαυθμώνος

Ομόνοια

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 


Posted on Tuesday, January 26, 2016 (Archive on Tuesday, February 2, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.