Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ Δ.Σ. ΕΠΗΕΑ ΚΑΙ Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ

                     

Αθήνα 28 Μαρτίου 2017

   Αγαπητοί συνάδελφοι,

                                       Η Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Η.Ε.Α. της 23ης  Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία.             

           Με την παρουσία σας συμβάλλατε στην επίτευξη της απαρτίας και τη συνέχιση της απρόσκοπτης και δημοκρατικής λειτουργίας του σωματείου μας.

 Ευχαριστούμε για την προθυμία και τη συνέπειά σας.

            Στη  Γενική Συνέλευση αποφασίστηκαν οι ημερομηνίες διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων της ΕΠΗΕΑ, όπως και την εκλογή αντιπροσώπων για το 7ο συνέδριο της ομοσπονδίας μας, Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.

Σας επισημαίνουμε ότι, ένα από τα κύρια στοιχεία που νομιμοποιεί τις δημοσιογραφικές ενώσεις εκτός από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις, είναι και η εκλογική διαδικασία.

Θεωρούμε ότι η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη και συνδικαλιστικά επιβεβλημένη καθώς τα μεγάλα ζητήματα στα ΜΜΕ (Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, Ασφαλιστικά Ταμεία, περικοπές συντάξεων και μισθών, μαζικές απολύσεις,  εργασιακά δικαιώματα), παραμένουν ανοιχτά και η ισχυρή υπεράσπισή τους, πέρα από την μαχητικότητα και την αγωνιστική διάθεση του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου, σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από την μαζικότητα των μελών του σωματείου μας.

Συνάδελφοι,

Στις μέρες μας που όλα αμφισβητούνται, θα πρέπει η συνδικαλιστική συμπεριφορά μας να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε αμφισβήτηση, θα πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε μέσο το κύρος, η υπόσταση και η  λειτουργία του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Η απουσία μας από την εκλογική διαδικασία και η μικρή συμμετοχή των μελών μας  σε αυτή, απαξιώνει την Ένωσή μας και αποδυναμώνει το Διοικητικό της Συμβούλιο.

           Πάρτε όλοι μέρος στις εκλογές της Ένωσής μας, που θα διεξαχθούν σε τρεις συνεχόμενες ημέρες, την Τρίτη 4,Τετάρτη 5, και Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, στα γραφεία της Ε.Π.Η.Ε.Α. από ώρα 8.00 μέχρι 20.00, για μια Ε.Π.Η.Ε.Α. δυνατή και αντιπροσωπευτική, που θα συνεχίσει την  υπεράσπιση της αυτονομίας του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, τη διατήρηση του ΕΔΟΕΑΠ με τις παροχές και το νομικό πρόσωπο που έχει σήμερα, καθώς και του αγώνα για τα εργασιακά μας δικαιώματα, με πρωταρχικό την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μάρκος Γκανάς                                                Δημήτρης Πίππας


Posted on Thursday, March 30, 2017 (Archive on Thursday, April 6, 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.