Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΠΟΕΠΤΥΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η ΠΟΕΠΤΥΜ καλεί τους εργαζόμενους στον χώρο των ΜΜΕ και όλους τους συναδέλφους, να στηρίξουν τις απεργιακές συγκεντρώσεις και τα συλλαλητήρια που οργανώνουν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, 10 και 11 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. και 12  Φεβρουαρίου στις 17:00,  στο Σύνταγμα.

 

Ο στόχος της σωτηρίας της χώρας, έγινε σχέδιο εγκλήματος, που καταλύει κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, καταδικάζοντας τη χώρα και το λαό, να οδηγηθεί με την μορφή του επείγοντος, σε μόνιμη εξαθλίωση, συντριβή, καταργώντας εργασιακά και ασφαλιστικά  δικαιώματα, που με αγώνες χρόνων διασφάλισε, για την αξιοπρεπή του διαβίωση.

 

Η ΠΟΕΠΤΥΜ  καλεί κάθε σωματείο και κάθε Έλληνα πολίτη, εργαζόμενο, άνεργο, συνταξιούχο, να αναλάβουμε τις ευθύνες μας στο σταμάτημα της συντονισμένης καταδίκης της χώρας.

 

Μη σκύψουμε το κεφάλι σε αυτή την καταλυτική φάση επίθεσης.

 

Μπορούμε και έχουμε υποχρέωση να σταματήσουμε τις δυνάμεις του συστήματος, μην υποκύπτοντας σε κανένα πλέον εκβιασμό.

 

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όλοι μαζί συντονισμένα, στους αγώνες για το σταμάτημα της ταφόπλακας που προσπαθούν να βάλουν σε εμάς και τα παιδιά μας, και της ταπείνωσης ενός λαού, που απέδειξε ότι με υπερηφάνεια, αντιδρά και αντιστέκεται, σε κάθε απόπειρα χειραγώγησής του.

 

      

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Posted on Friday, February 10, 2012 (Archive on Friday, February 17, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.