Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Τ/Σ ALTER.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ "ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ" ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Τ/Σ ALTER.

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ, καθώς και η Συντονιστική Επιτροπή εργαζόμενων του « ALTER », βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσουν προς το Δ.Σ. του τηλεοπτικού σταθμού, τους μετόχους του και τον υποψήφιο επενδυτή, ότι η μακρά και παρατεταμένη αδυναμία της Εταιρείας να βρει λύση στην εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζόμενων και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους, απειλεί την ίδια την Εταιρεία, τους μετόχους της και τα μέχρι τώρα Διοικητικά Συμβούλιά της, αφού, σε περίπτωση μη υπαγωγής της στο Άρθρο 99, η πρώτη απειλείται με πτώχευση, οι δε δεύτεροι και τρίτοι με ποινικές ευθύνες!

Όσον αφορά την προσωπική παρέμβαση του Προέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Ευστάθιου Γκότση και τη διατήρηση του ενδιαφέροντος του άγνωστου υποψήφιου επενδυτή δηλώνουμε τα εξής: «Σε περίπτωση που η πρόταση είναι αυτή που μας κατατέθηκε πρόσφατα και η οποία αφορούσε ουσιαστικά τη μη καταβολή δεδουλευμένων, αλλά την περικοπή τους και την «ρύθμισή» τους για εποχές μεταγενέστερες την υπαγωγής στο Άρθρο 99, τότε μεταφέρετε στον υποψήφιο επενδυτή πως δεν χρειάζεται να περιμένει μέχρι τις 7 Μαρτίου, αλλά μπορεί να αποσύρει το ενδιαφέρον του από τώρα!»

Σε κάθε άλλη περίπτωση οι Ενώσεις μας, καθώς και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων, μαζί με τους νομικούς τους συμβούλους, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε οτιδήποτε κρίνεται σκόπιμο με το Δ.Σ. της Εταιρείας, ακόμη και με τον ίδιο τον υποψήφιο επενδυτή!

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Tuesday, February 28, 2012 (Archive on Tuesday, March 6, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.