Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ 21-27/2/2022
ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ 21-27/2/2022

Αθήνα, 7/2/2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,                           

Με την συμμετοχή σας και τη συνέπειά σας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  Τακτική Γενική Διαδικτυακή Συνέλευση της Ε.Π.Η.Ε.Α. της 14ης  Δεκεμβρίου 2021 και η συνέχιση της απρόσκοπτης και δημοκρατικής λειτουργίας του σωματείου μας.

          Στη  Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των λοιπών οργάνων της Ε.Π.Η.Ε.Α., όπως και την εκλογή αντιπροσώπων για το 9ο συνέδριο της ομοσπονδίας μας, Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.

Σας επισημαίνουμε ότι, ένα από τα κύρια στοιχεία που νομιμοποιεί τις δημοσιογραφικές ενώσεις εκτός από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις, είναι και η εκλογική διαδικασία.

Η  συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία είναι απαραίτητη και συνδικαλιστικά επιβεβλημένη καθώς τα μεγάλα ζητήματα στα ΜΜΕ (Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., περικοπές συντάξεων και μισθών, μαζικές απολύσεις, εργασιακά δικαιώματα), παραμένουν ανοιχτά και η ισχυρή υπεράσπισή τους, πέρα από την μαχητικότητα και την αγωνιστική διάθεση του εκάστοτε Διοικητικού Συμβουλίου, εξαρτάται κυρίως από την μαζικότητα και την αποφασιστικότητα των μελών του σωματείου μας.

Συνάδελφοι,

Στις μέρες μας που όλα αμφισβητούνται, θα πρέπει η συνδικαλιστική συμπεριφορά μας να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε αμφισβήτηση, θα πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε μέσο το κύρος, η υπόσταση και η  λειτουργία του συνδικαλιστικού μας οργάνου.

Η απουσία μας από την εκλογική διαδικασία και η μικρή συμμετοχή των μελών μας  σε αυτή, απαξιώνει την Ένωσή μας και αποδυναμώνει το Διοικητικό της Συμβούλιο.

           Λάβετε όλοι μέρος στις εκλογές της Ένωσής μας, που θα διεξαχθούν επτά (7) συνεχόμενες ημέρες, από την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου  2022, στα γραφεία της Ε.Π.Η.Ε.Α. από ώρα 8.00 π.μ έως ώρα 8.00 μ.μ, για μια Ε.Π.Η.Ε.Α. δυνατή και αντιπροσωπευτική, που θα συνεχίσει τον αγώνα για τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα, με πρωταρχικό την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Σας ενημερώνουμε ότι κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μάρκος Γκανάς                                                Δημήτρης Πίππας 


Posted on Tuesday, February 8, 2022 (Archive on Tuesday, February 15, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.