Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Ανακοινώσεις
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1

Archive Search: Search

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ EPSILON TV
Friday, May 6, 2016 (7189 reads)


Αθήνα, 6 Μαΐου 2016

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ/Σ «EPSILON TV»

Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καταγγέλλουν τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» ο οποίος, την ημέρα που όλη η χώρα έχει παραλύσει ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο, έβγαλε δύο απεργοσπαστικές ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές με παρουσιάστριες τις κυρίες Όλγα Λαφαζάνη και  Ναταλία Γερμανού. 



Read More
  
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Thursday, May 5, 2016 (7184 reads)


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αθήνα 5 Μαΐου 2016

         Η οριστική υποταγή της κυβέρνησης στους δανειστές και στη διαπλοκή, βάζει τίτλους τέλους στην ελεύθερη ενημέρωση, στη δημοσιογραφική ανεξαρτησία και στα ασφαλιστικά Ταμεία. 



Read More
  
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ 48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ
Thursday, May 5, 2016 (6977 reads)


Αθήνα, 5 Μαΐου 2016

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Ο ΝΟΜΟΣ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, μετά την αιφνιδιαστική εισαγωγή προς ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου που φτωχοποιεί και εξαθλιώνει το σύνολο του ελληνικού λαού, ενοποιεί βίαια το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, καταργεί το αγγελιόσημο και θέτει τον κόσμο του Τύπου υπό ομηρία, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τη συμμετοχή στην 48ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕΣΥ από τις 6 π.μ. της Παρασκευής, 6 Μαΐου 2016 έως τις 6 π.μ. της Κυριακής, 8 Μαΐου 2016 σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην ΕΡΤ, στη ΓΓΕΕ, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στα Γραφεία Τύπου. 



Read More
  
48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ
Thursday, May 5, 2016 (7220 reads)


Αθήνα, 5 Μαΐου 2016

 

48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ  (ΠΟΕΠΤΥΜ), μετά την αιφνιδιαστική εισαγωγή προς ψήφιση του αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου  από την κυβέρνηση,  αποφάσισε τη συμμετοχή των διοικητικών υπαλλήλων στα ΜΜΕ όλης της χώρας στην 48ωρη πανελλαδική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. 



Read More
  

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.