3ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10.12.2008

 

Αθήνα, 8 Δεκεμβρίου 2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη τρίωρης (3ωρης) πανελλαδικής στάσης εργασίας διαμαρτυρίας την Τετάρτη 10η Δεκεμβρίου 2008 από ώρα 10.00’ πμ έως 1.00’ μμ, όλων των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (Τύπο, Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς), στο ΑΠΕ -ΜΠΕ, στις Ενώσεις και στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. συμμετέχοντας με όλους τους εργαζομένους της χώρας στην απεργιακή κινητοποίηση που έχουν αποφασίσει η Γ.Σ.Ε.Ε. και η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.
Η ακρίβεια, η ανεργία, η υποβάθμιση της κοινωνικής ασφάλισης, της υγείας και της παιδείας πλήττουν ολοένα και περισσότερο τους εργαζόμενους αυτής της χώρας. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί η αλόγιστη χρήση βίας από αστυνομικά όργανα που, απαξιώνοντας όχι μόνο τους δημοκρατικούς θεσμούς αλλά ακόμη και την ανθρώπινη ζωή, έφτασαν στην αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού μαθητή.
Για την προάσπιση των εργασιακών, ασφαλιστικών αλλά και δημοκρατικών δικαιωμάτων μας, καλούμε τα μέλη μας να συγκεντρωθούν στη Βουλή, όπου μαζί με τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και όλους τους εργαζόμενους, να διαδηλώσουμε ενάντια στην ανατροπή των κοινωνικοασφαλιστικών δικαιωμάτων και εργασιακών σχέσεων και στα οξυμένα προβλήματα των εργαζομένων στα ΜΜΕ.
Η καταιγίδα της ανεργίας και της ακρίβειας καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για συντονισμό και κοινή απάντηση από όλους τους εργαζόμενους.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Tuesday, December 9, 2008 (Archive on Tuesday, December 16, 2008)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return