ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

 

ΑΘΗΝΑ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
 
ΨΗΦΙΣΜΑ
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει και καταδικάζει με αγανάκτηση και αποτροπιασμό το νέο έγκλημα του Ισραήλ που συντελείτε σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού, με τους πρόσφατους συνεχιζόμενους ισραηλινούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς και την χερσαία εισβολή, που έχουν ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς και τραυματίες, κυρίως άμαχους και μικρά παιδιά.
Οι Παλαιστίνιοι αυτό που ζητάνε είναι να ζήσουν στο δικό τους κράτος.
Άλλωστε αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε λαού, πολύ περισσότερο που για την Παλαιστίνη υπάρχουν και διεθνείς αποφάσεις που καταπατούνται για δεκαετίες κατάφωρα.
Το μαζικό έγκλημα ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης, διαπράττεται με τη σύμπραξη των Αμερικανών ιμπεριαλιστών με την κάλυψη της ΕΕ.
Καταγγέλλουμε: Τη δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών και τις επιδιώξεις των ιμπεριαλιστών που απειλούν να μετατρέψουν σε πεδίο σύρραξης όλη τη γύρω περιοχή.
Απαιτούμε: Την άμεση κατάπαυση των δολοφονικών επιδρομών. Να τερματιστεί ο αποκλεισμός της Γάζας.
Καλούμε: Την Κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα , τους μαζικούς λαϊκούς και συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας μας, να καταγγείλουν αυτό το νέο έγκλημα του Ισραηλινού κράτους και να καταδικάσουν τους αίτιους και συναίτιους σ’ αυτό.
Η λύση στο Παλαιστινιακό είναι μία. Να δημιουργηθεί ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος στα εδάφη του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Να γκρεμιστεί το τείχος που υπάρχει. Το κράτος που θα δημιουργηθεί να είναι κυριολεκτικά ανεξάρτητο και όχι ένα κράτος που θα αποτελεί στην ουσία παράρτημα του Ισραήλ.
 
Πανστρατιά αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους!
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Sunday, January 11, 2009 (Archive on Sunday, January 18, 2009)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return